MSI Pro B760M-A Wi-Fi anakartta internet görünmüyor

egehanozdmr

Zeptopat
Katılım
8 Nisan 2024
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
Corsair DDR5-4800 16GB x2
SSD veya HDD modeli
SSD_Samsung 980 1TB
Ekran kartı
RTX 4070 Ti Super 16G GAMING SLIM Series
Anakart
MSI PRO B760M-A WIFI
İşlemci
13th Gen Intel(R) Core(TM) i5-13400F
İtopya'dan hazır sistem aldım. Ayrıca Wi-Fi aparatı satın almamak için Wi-Fi destekli bir anakart seçimi yaptım. Kullandığım anakart: MSI Pro B760M -a Wi-Fi

Sistemi ilk açtığımda Wi-Fi gözükmüyordu zaten. Bu işlerden hiç anlamadığım için bir araştırma yaptım ve driver yüklemem gerektiği için driverları yükledim. Sonrasında Wi-Fi'ya bağlanabildim ancak bulunduğum yerde diğer cihazlarım ile 70Mbps'i aşarken şu an bu bilgisayarda 10 Mbps'ı zor görüyorum. Driverları güncellemeyi vs çoğu şeyi denedim ancak hiçbir şekilde çözemedim. Neden kaynaklanıyor olabilir? Ne yapmamı önerirsiniz? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
 
Bios update yapmanı öneririm eğer yapmadıysan birde modem'inde 5ghz ve 2.4Ghz iki adet kanal olabilir 5Ghz bağlandığından emin ol.
 
Bluetooth için daha yenisi yüklü deyip kurdurtmadı. WiFi için ise onarım işlemi yaptırdı. Realtek olanda da sadece onar ve kaldır'ı seçebiliyordum. onar ile ilerledim. yeniden başlattım ve ne yazık ki bir şey değişmedi.

Modem arayüzünden Wi-Fi kanalını değiştirmeyi dene bir de.
dediğim gibi hiç anlamıyorum bu işlerden, 192.168.1.1'ı girdim. kullanıcı adı ve şifre sordu. normalde admin ve ttnet gibi hatırlıyordum sanki ancak su an turknet kullanıyorum modem aynı ama degismis demek ki sifre falan

güncel
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı