MSI Pro B760M-P anakarta HDD takılır mı?

yigithanw3

Centipat
Ben bu anakartı almayı düşünüyorum fakat SSD yerlerinden birinde HDD takılabilir mi, bir sorun olur mu acaba?

Son düzenleme:
HDD'nin yeri farklıdır SSD'nin yeri farklıdır takabilirsiniz ve HDD almanızı tavsiye etmem çok yavaşlardır SSD almak daha mantıklı.

Elimde HDD var da o yüzden. M.2 yere HDD takılabiliyor mu? Veya bu anakarta ona göre alacağımda.

Dosya Ekleri

• 1718386714152.png
    13,6 KB · Görüntüleme: 21
Dostum SATA portu olan bütün anakartlara HDD takabilirsin. Şu anda senin erişebileceğin her anakartta da SATA portu var. Yani tek tek anakart sormana gerek yok, hepsine takarsın.

Tamam hocam sağ olun.

Dostum SATA portu olan bütün anakartlara HDD takabilirsin. Şu anda senin erişebileceğin her anakartta da SATA portu var. Yani tek tek anakart sormana gerek yok, hepsine takarsın.

Kasadan anlıyor musunuz acaba hocam işlemciiye soğutucu alacağım ama kaç mm alacağımı bilmiyorumda. Kasadan anlıyorsanız yardımcı olursanız sevinirim Power Boost X-12b USB 3.0 mesh 4 X120mm ARGB fanlı siyah kasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…