yigithanw3
Centipat
Ben bu anakartı almayı düşünüyorum fakat SSD yerlerinden birinde HDD takılabilir mi, bir sorun olur mu acaba?
HDD'nin yeri farklıdır SSD'nin yeri farklıdır takabilirsiniz ve HDD almanızı tavsiye etmem çok yavaşlardır SSD almak daha mantıklı.
Elimde HDD var da o yüzden. M.2 yere HDD takılabiliyor mu? Veya bu anakarta ona göre alacağımda.
O zaman bu anakarta da takılabilir mi acaba? Anakart GIGABYTE H610M H V2 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz M.2.HDD'ler SATA portlarına takılıyor, M.2 portuna değil. Anakartında sağ en alt köşede:
Eki Görüntüle 2222457
SATA veri kablosu ile takacaksın.
Dostum SATA portu olan bütün anakartlara HDD takabilirsin. Şu anda senin erişebileceğin her anakartta da SATA portu var. Yani tek tek anakart sormana gerek yok, hepsine takarsın.
Dostum SATA portu olan bütün anakartlara HDD takabilirsin. Şu anda senin erişebileceğin her anakartta da SATA portu var. Yani tek tek anakart sormana gerek yok, hepsine takarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.