MSI Pro H610M-E DDR4 anakarta hava soğutma mı iyi gider sıvı soğutma mı?

pckpt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba MSI Pro H610M e DDR4 anakart sahibim ama çift kanal RAM işlemcinin yanında sıvı soğutmamı tercih edersiniz hava soğutmamı. Sıvı soğutma alırsam Arctis liuqid Freezer II almayı planlıyorum(sizlerde önerirseniz) hava soğutma Olarak'da Arctis Freezer 34 e-sports Duo almayı planlıyorum sizin önerilerinizede açığım hava soğutma bloğu Ramlar'e zarar verir mi hava soğutma olarak ortasında fan olacak şekilde önerirseniz çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hava soğutucu alsan yeterli olur sıvı soğutmaya o kadar para harcamana gerek yok. Thermalright'lara bakabilirsin biraz daha ucuza gelir işini görür. Kasana ve anakartına sığıyorsa RAM'lerine de bir zarar vermez

Kasa Rampage saılor anakart RAM yeri yakın hava soğutmayı takarken RAM'i cikartirim vidalarım ama RAM'i taktigimiz
Zaman baskı yapar diye tereddüt ediyorum artı olarak ben bir de ileriye dönük de olsun istiyorum sıvı soğutmanin her yıl o sıvısı değişmesi lazım mı peki Arctic'e sports Duo 34 nasıl sence

Kasa Rampage saılor anakart RAM yeri yakın hava soğutmayı takarken RAM'i cikartirim vidalarım ama RAM'i taktigimiz
Zaman baskı yapar diye tereddüt ediyorum artı olarak ben bir de ileriye dönük de olsun istiyorum sıvı soğutmanin her yıl o sıvısı değişmesi lazım mı peki Arctic'e sports Duo 34 nasıl sence

İleriye yönelik DDR5 geçeceksen bile ben ryzen 5 7600 ile thermalirght peerless assasin 120 SE RGB kullanıyorum büyük modelini ama Phantom spirit falan da işinii görür 2K kullanıyorum gayet iyi soğutuyor

RAM'e baskı yapmaz değil mi buyuk modelini alırsak

Hocam ben de B650 MAG Mortar MSI kullanıyorum Micro ATX anakart 2 tane slotu kapatıyor ancak diğer 2 slotta sıkıntı yok kasanız da 160 mm destekliyor bu benim kullandığım 155m yani internette belki iki parçayı takan birini bulursanız video vb daha rahat olur @584297 hocam bir bakabilir misiniz arkadaşa

Merhaba MSI Pro H610M e DDR4 anakart sahibim ama çift kanal RAM işlemcinin yanında sıvı soğutmamı tercih edersiniz hava soğutmamı. Sıvı soğutma alırsam Arctis liuqid Freezer II almayı planlıyorum(sizlerde önerirseniz) hava soğutma Olarak'da Arctis Freezer 34 e-sports Duo almayı planlıyorum sizin önerilerinizede açığım hava soğutma bloğu Ramlar'e zarar verir mi hava soğutma olarak ortasında fan olacak şekilde önerirseniz çok iyi olur.
Arkadaşında dediği gibi sıvıya asla gerek yok, DDR5 e geçsende farketmez. İlla ileriye dönük bir şey istiyorsan bunu al,

Tamam teşekkür ederim bunun RGB pin girişi kaçlı 3'lü giriş yok bende sanırım bildiğiniz varsa 4'lü PIN'i 3'lü pine çeviren bir şey varsa link atar mısınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı