MSI Pro H610M-E DDR4 anakarta ikinci M.2 SSD nasıl takılır?

Hocam benim Hepsiburada'da kuponum var daha ucuza geliyor da sizin attığınız yerine bunu takıp kullansam yine çalışır değil mi?
Bu diske Windows kurmayacağım oyun, video gibi şeylerle dolduracağım.

Bu model anakartınızın X1 yuvası ile uyumlu değil, fiziki farklılığı var. Başlıkta da X4 yazıyor zaten.

X1 olanı almalısınız:

Aynı anakarta sahibim ve banada oyunlar için depolama alanı lazım ama 970 evo plus'ı bahse konu adaptöre takıp 1 tb'lık yeni m2 ssd alıp kullanmak mı yoksa bu adaptöre f/p depolama için m2 ssd almak mı daha iyi olur?

Birde bu adaptörle hangi okuma yazma hızlarını alabiliriz? Oyunlarda vs. sıkıntı çektirmez herhalde.

Aynı anakarta sahibim ve banada oyunlar için depolama alanı lazım ama 970 evo plus'ı bahse konu adaptöre takıp 1 tb'lık yeni m2 ssd alıp kullanmak mı yoksa bu adaptöre f/p depolama için m2 ssd almak mı daha iyi olur?

Birde bu adaptörle hangi okuma yazma hızlarını alabiliriz? Oyunlarda vs. sıkıntı çektirmez herhalde.
Kendi konunuzu açmanız daha iyi olur, bütçenizi, depolama ihtiyaç miktarı ve sistem bileşenlerini detaylı olarak konuya yazın, yardımcı olunmaya çalışılır, beni etiketlerseniz de ayrıca yardımcı olmaya çalışırım.

Kendi konunuzu açmanız daha iyi olur, bütçenizi, depolama ihtiyaç miktarı ve sistem bileşenlerini detaylı olarak konuya yazın, yardımcı olunmaya çalışılır, beni etiketlerseniz de ayrıca yardımcı olmaya çalışırım.

Hocam merhaba 2. SSD'yi taktım bugün ama bir sorunum var küçük dosyalarda (5-15GB= okuma yazma hızı normalken (890Mbps civarı) büyük dosyalarda okuma yazma hızı zamanla 100Mbps'ye kadar düşüyor bu sorunu nasıl çözebilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı