Çözüldü MSI Pro H610M-E DDR4 anakartta BIOS güncellemesi sonrası ses gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eywny

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa:Rampage Redsky Ram:16gb Ana Kart:Msi PRO H610M-E DDR4 Ekran Kartı: Amd Radeon RX6700 İşlemci:12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F Monitör:Samsung Odyssey G3 165Hz 1ms Fare:Attack Shark x3 Klavye:Gamepower Eva 5 Kulaklık:Razer BlackShark v2x
Meslek
Öğrenci
İşlemci
12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12400F
MSI Pro H610M-E DDR4 anakartıma BIOS Update yaptım ve şu an ses falan gelmiyor. Daha doğrusu sanki PC'de Realtek Audio yokmuş gibi davranıyor. BIOS Update'den sonra bu hale geldi. Normalde böyle bir sorunum yoktu. Ayrıca Realtek Audio Console da giremiyorum. Yardımcı olun.

Yabancı forumlarda 7D48VAC BIOS sürümüne geçince sorunun düzeldiğini okudum dener misiniz?

Reis sen var ya adamın dibisin, beton yetmez, sabahtan beri bununla uğraşıyordum, çözüldü sayende, Allah razı olsun.

Aynı anakarta sahibim bios update yapmak aklımda değildi fakat yabancı forumlarda gezerken biosu güncelledikten sonra ses sorunu yaşayanların olduğunu gördüm. MSI forumda bir moderatör düzgün çalışan bios sürümlerini sağlıyordu. Bende direkt ondan istedim ve onun bana verdiği biosu kullanıyorum ama biosu yükseltmek istediğimizde sorun olacak mı merak ediyorum.

Bana biosu sağlayan moderatöre dün tekrardan yazdım. Bana resmi biosları kullanırsam sorun olmayacağını söyledi ama bir sene önce daha güncel biosa geçenlerde sorun olduğunu hatırlıyorum. Bu sorun o kadar can sıkıcı ki yeni bios sürümü geliyor geçemiyorum. Anakartı elden çıkartmak zorunda kalacağım gibi.

Aynı anakarta sahibim BIOS Update yapmak aklımda değildi fakat yabancı forumlarda gezerken BIOS'u güncelledikten sonra ses sorunu yaşayanların olduğunu gördüm. MSI forumda bir moderatör düzgün çalışan BIOS sürümlerini sağlıyordu. Bende direkt ondan istedim ve onun bana verdiği BIOS'u kullanıyorum ama BIOS'u yükseltmek istediğimizde sorun olacak mı merak ediyorum.

Bana BIOS'u sağlayan moderatöre dün tekrardan yazdım. Bana resmi BIOS'ları kullanırsam sorun olmayacağını söyledi ama bir sene önce daha güncel BIOS'a geçenlerde sorun olduğunu hatırlıyorum. Bu sorun o kadar can sıkıcı ki yeni BIOS sürümü geliyor geçemiyorum. Anakartı elden çıkartmak zorunda kalacağım gibi.

Aynı anakartı kullanıyorum bende geçemiyorum bu nedenden dolayı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı