Çözüldü MSI Pro H610M-E DDR4 BIOS Update sonrası Realtek HD Audio sürücülerini görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zhyreox

Hectopat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
SSD veya HDD modeli
GoodRam 500GB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD (4700MB Ok
Ekran kartı
INTEL Arc A750 PCI Express 4.0 8GB GDDR6 256 Bit E
Anakart
MSI PRO H610M-E 3200MHz DDR4
İşlemci
Intel Core i3 12100F
MSI Pro H610M-E DDR4 anakartım var son çıkan BIOS'u Update edince kasanın üstündeki jackları görmüyor, Realtek audo Console açılmıyor. Sadece monitör hoparlörü çalışıyor. Nasıl yapabilirim? Başkalarınd ada varmış bu sorunü çözebilen var mı? Eski BIOS yükleyince driverlar düzeliyor ama güncel BIOS i3 12100F için daha performans veriyor.

Çözüm
Aynı anakarta sahibim. Geçen aklımdan bir geçirdim güncelleme yapsam mı diye.

Sorun çözülür umarım konunun takipçisiyim.

Sorunu çözdüm, MSI forum üzerinden bu konu açılmış ve MSI yetkilileri bu sorunu olanlara başka bir BIOS veriyormuş. Bende o BIOS'a yükselttim ve sorun çözüldü.
Linkte bu: Eğer sizde çalışmazsa sorumluluk kabul etmiyorum.
Dropbox

Sorunu çözdüm, MSI forum üzerinden bu konu açılmış ve MSI yetkilileri bu sorunu olanlara başka bir BIOS veriyormuş. Bende o BIOS'a yükselttim ve sorun çözüldü.
Linkte bu: Eğer sizde çalışmazsa sorumluluk kabul etmiyorum.
Dropbox

Çözüm

BIOS yükselttikten sonra hangi sürücüyü yüklediniz?

MSI forumdan bios aldıktan sonra resmi siteden bios update yapsanız bile ses sürücüsünün kayıp olmamasına garanti veremiyorlar. Bende MSI forumdan bios alıp update yaptım ama daha güncel sürüme geçmiyorum. Çünkü sizin gibi birçok kişi de aynı sorunu yaşıyor.

@Hengen

bana yardımcı olabilirmisiniz konu oluşturdum bu konu ilgili yardımcı olursanız sevirim.

linkte sürüm yok atabilirmisiniz bana bu sorunla karşılaşıyorum jack girişli kulaklığım çalışıyodu bios updateden sonra gitti. başka bi pc de çalışıyodu yardımcı olabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…