Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Hepinize tesekkur ederim bu konu hakkinda bi sure dusundum ve eski bilgisayarimin ramini ve psu sunu satisa koydum ustune ekleyip cooler master 850w gold alacagim isimi riske atmak istemem
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Hepinize teşekkür ederim bu konu hakkinda bir sure dusundum ve eski bilgisayarimin RAM'ini ve PSU sunu satisa koydum ustune ekleyip Cooler Master 850W Gold alacagim isimi riske atmak istemem.
Kanka verimlilik yani o PSU'dan alcagin extra verim %si artiyor.
Kanka bayağı abartmıssın bende 3070OC 7600X kullanıyorum 650watt 80Plus PSU yetiyor zaten ekran kartın çok güç tüketmıyor işlemciyide kolay kolay zorlayamıyorsun zaten ileride kart değişmeyi düşünmüyorsan 850 inanılmaz gereksiz ve israf gibi.
Yanlış anlama kardeşim sen bu konuyu tavsiye için mi açtın yoksa Gamepower PSU ile MSI karşılaştırmak biraz abes olmuş anlayacağın şey bu olmalı Gamepower, Frisby, rampage, Everest güç kaynakları bomba diyebilirim tüm donanımları böyle PSU ile güç vermek intihardır tabiri MSI daha iyi bir psudur.