MSI Pulse 15 vs HP Omen 17-CM2002NT

13.nesil i5 3060 Max-Q Monster.
11.nesil i5 3060 ASUS TUF'dan düşük FPS veriyor.

Sırf BIOS değil? Ben size önceden de anlatmıştım. Sistemin koyduğu limitleri nasıl kaldırmayı düşünüyorsun?

Sırf BIOS değil? Ben size önceden de anlatmıştım. Sistemin koyduğu limitleri nasıl kaldırmayı düşünüyorsun?
Tamam aldır bakalım mükemmel MSI modelini, daha düşük donanım, soğutma, kasa ile "ayar" çekip kullandırt adama cihazı.

Soğutması berbat değil Throttle oluşturmadıkları için ısınıyor cihazları. Keşke kafanız farklı şekillerde de çalışsa. O MSI'ın bazı cihazları 250W güçte çalışan GPU'lu laptopu soğutuyor. Sıvı Metal ile mi ne becerdilerdi o işi? Tebrik etmek lazım. BIOS hikmeti sayesinde o işlemcinin ısınmamasını da sağlarsın bu arada. Gülücük atmıyor olmam mesajlarına gülmediğim anlamına gelmiyor bilgili arkadaşlarla anlam veremiyoruz doğrusu.

Tamam aldır bakalım mükemmel MSI modelini, daha düşük donanım, soğutma, kasa ile "ayar" çekip kullandırt adama cihazı.
Hala anlamıyor düşük donanımın performans ile laptopta doğrudan bağlantılı olmadığını. Laptoplarda deli gibi Throttle var diyorum o yüzden koydukları parçadan ziyade parçanın Throttle durumu önemli. Gidip RTX 4070'e İ7-7700HQ takacak halleri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…