MSI Pulse 16 AI nasıldır?

Bütçe
45k - 50k
Tamamdır usta sağ ol. Pulse 16 AI alasım var da umarım bu LOQ modelinde sıkıntı yoktur onu alacağım gibi.

İkisi de üzmeyecek beni çünkü.

Ayrıyeten ısınma sorunu yok değil mi LOQ da.

Pulse 16 AI alacağım gibi gözüküyor. Umarım pişman olmam. Hiçbir kötü şeyini duymadım. %45 ntsc olması dışında

Pulse 16 AI alacağım gibi gözüküyor. Umarım pişman olmam. Hiçbir kötü şeyini duymadım. %45 ntsc olması dışında

4060 istiyorsaniz daha iyi secenekler var hocam.

Islemci olarak daha iyi. Islemciden biraz kısıpta yukarida attığım 4070 LOQ ta alinir. Kasa kalitesi haric daha iyi hemen hemen her konuda.

Dün, bütn günümü cihazı hazırlayarak geçirdim oyunları yükleme ve belli başlı programları yüklemek vb.

cihaz pil ile 8 saat işimi gördü.

Tek sorun işlemci 100w’a kadar çıkıyor 60w’a sabitlediğinizde i7-13980hx performansını veriyor. Sıcaklıklar ise 75i geçmiyor.

Sanırsam bunlar iyi bir şey. Sağ olun hocam.

@kxy Hocam ne dersin bu bilgisayara?

İşlemci, ekran kartı limitleme falan cart curt hepsinin yazılımı iyi değil mi? Kaliteli kasaya sahip olduğu için ısınma sorunu da yok diyorlar ayrıyeten bir eksiğini duymadım sadece markanın GameGaraj olması farklılık.

Evet hocam gayet iyi ve yeterli seviyede yazilim olarak.

@kxy hocam rahatsız ediyorum. MSI Pulse 16 AI modellerinden sadece 087xtr ve 093xtr mi %45 NTSC? Epey'den bakınca 212xtr modeline %100 DCI-P3, 201xtr modeline %100 sRGB diyor. Net bir bilgi var mı? Ayrıyeten 212xtr ve 201xtr için mağazalara sorduğum sorulara cevap %100 sRGB de dendi %45 NTSC de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…