MSI Pulse 16 AI nasıldır?

Bütçe
45k - 50k
Cihaz hakkında yeni bir bilgi;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MSI Crosshair 16 HX ile birebir aynı cihaz.
Sadece işlemci ve ekran kartı farklı.
Birde PCI 5.0 m2 yuvası yok, onun dışında pulse ile crosshair iç yapısı-soğutma-port-tasarım birebir aynı.

Hocam keşke almasaydım demem için şu an bir sebep yok iyi ki almışım. Cihaz gayet iyi. Şu ana kadar tek canımı sıkan fan sesinin maksimum ayarı (bayağı sesli) oldu ki oyun falan oynarken gerekli ayarlamaları yaptığında bir oyun bilgisayarının fanları yük altında nasıl ses vermesi gerekiyorsa onu veriyor yani sıkıntı mıkıntı kalmıyor ve üstelik pil ömrü için ayarlamalar yapınca da diğer Gaming laptoplara kıyasla daha uzun ekran süresi alabiliyorsun (ben test etmedim, duyum 5 ila 7 saat). Dell hakkında çoğunluk önermediği için araştırma yapma gereği duymadım direkt eledim. Victus R0 ve S0 serilerinde Hall sensör sorunu var, diğer modeller hakkında bilgim olmadığı için tavsiye veremeyeceğim. Kısacası Dell ve Victus'tan uzaklaşmanı öneririm (ama Victus sorunu olmasa güzel cihaz). MSI Pulse 16 AI tek sıkıntısı renk gamutu 45% NTSC. Yani renkler daha soluk. Sıkıntı etmiceksen bunların arasından direkt onu al geç ama dersen ki ekranı da kaliteli olsun, başka bilgisayarlara da bak paran boşa gitmesin. Ama bütçe çıkarsa veya indirimde falan yakalarsan 17 AI kaçırma derim ekranı 100% sRGB.
Eywallah sağol

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı