MSI Pulse 17 AI 17 durup dururken kapanıp açılıyor. İşlemci de ekran da güncel. Yeni aldığımda da yapıyordu. Şimdi yine yapmaya başladı. Bilgisi olan yardımcı olacak var mı?
Şimdi baktım da laptop daki bios sürümü ile msi nin resmi sitesinde benim laptopun modelindeki güncel bios sürüm numaraları tutuyor. Yani bios güncel. Sizce yine de güncelleme yapmalı mıyım?
Şimdi baktım da laptopdaki BIOS sürümü ile MSI'nin resmi sitesinde benim laptopun modelindeki güncel BIOS sürüm numaraları tutuyor. Yani BIOS güncel. Sizce yine de güncelleme yapmalı mıyım?
DDU işlemini hem Intel hem de NVIDIA ekran kartı için uygulayın. Daha sonra Intel ve NVIDIA'nın sitesinden ekran kartınızın modeline uygun sürümü indirip kurun.
DDU işlemini hem Intel hem de NVIDIA ekran kartı için uygulayın. Daha sonra Intel ve NVIDIA'nın sitesinden ekran kartınızın modeline uygun sürümü indirip kurun.
Hocam dediğinizi yaptım. DDU ile hem Nvidia hem Intel ekaran sürücülerini kaldırdım ve tekrar kurdum. Ancak Nvidia app ta GeForce Game Ready kurdum. Yeniledim tekrar güncelleme var diyor. Tekrar güncelliyorum uygulamayı kapatıyorum sonra tekrar yenileme yaptığımda güncelleme var kur diyor. Ama sayfanın aşağısında son güncellemelerde en son güncellemenin kurulduğu gözüküyor.
Hocam dediğinizi yaptım. DDU ile hem NVIDIA hem Intel ekaran sürücülerini kaldırdım ve tekrar kurdum. Ancak NVIDIA App'ta GeForce Game Ready kurdum. Yeniledim tekrar güncelleme var diyor. Tekrar güncelliyorum uygulamayı kapatıyorum sonra tekrar yenileme yaptığımda güncelleme var kur diyor. Ama sayfanın aşağısında son güncellemelerde en son güncellemenin kurulduğu gözüküyor.