MSI Pulse 17 AI 17 durup dururken kapanıp açılıyor

ertanilhan

Zeptopat
Daha fazla  
MSI Pulse 17 AI 17 durup dururken kapanıp açılıyor. İşlemci de ekran da güncel. Yeni aldığımda da yapıyordu. Şimdi yine yapmaya başladı. Bilgisi olan yardımcı olacak var mı?

Peki bios u nasıl güncellerim. Netten baktım ama anlamadım. Diğer sürücüler gibi normal güncellemesi kısayolu falan yok mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok teşekkür ederim. Deneyeceğim.

Şimdi baktım da laptop daki bios sürümü ile msi nin resmi sitesinde benim laptopun modelindeki güncel bios sürüm numaraları tutuyor. Yani bios güncel. Sizce yine de güncelleme yapmalı mıyım?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Deneyeceğim.

Şimdi baktım da laptopdaki BIOS sürümü ile MSI'nin resmi sitesinde benim laptopun modelindeki güncel BIOS sürüm numaraları tutuyor. Yani BIOS güncel. Sizce yine de güncelleme yapmalı mıyım?

Windows arama çubuğuna msinfo32 yazıp görsel paylaşın.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-12-06 143720.png
    Ekran görüntüsü 2025-12-06 143720.png
    59,5 KB · Görüntüleme: 4
DDU yaptıktan sonra yine NVIDIA ekran kartı sürücülerini tekrar kuracağım değil mi?

DDU işlemini hem Intel hem de NVIDIA ekran kartı için uygulayın. Daha sonra Intel ve NVIDIA'nın sitesinden ekran kartınızın modeline uygun sürümü indirip kurun.

DDU işlemini hem Intel hem de NVIDIA ekran kartı için uygulayın. Daha sonra Intel ve NVIDIA'nın sitesinden ekran kartınızın modeline uygun sürümü indirip kurun.
Hocam dediğinizi yaptım. DDU ile hem Nvidia hem Intel ekaran sürücülerini kaldırdım ve tekrar kurdum. Ancak Nvidia app ta GeForce Game Ready kurdum. Yeniledim tekrar güncelleme var diyor. Tekrar güncelliyorum uygulamayı kapatıyorum sonra tekrar yenileme yaptığımda güncelleme var kur diyor. Ama sayfanın aşağısında son güncellemelerde en son güncellemenin kurulduğu gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    25 KB · Görüntüleme: 2
  • 2.png
    2.png
    36,8 KB · Görüntüleme: 2
  • 3.png
    3.png
    22,1 KB · Görüntüleme: 2
Hocam dediğinizi yaptım. DDU ile hem NVIDIA hem Intel ekaran sürücülerini kaldırdım ve tekrar kurdum. Ancak NVIDIA App'ta GeForce Game Ready kurdum. Yeniledim tekrar güncelleme var diyor. Tekrar güncelliyorum uygulamayı kapatıyorum sonra tekrar yenileme yaptığımda güncelleme var kur diyor. Ama sayfanın aşağısında son güncellemelerde en son güncellemenin kurulduğu gözüküyor.

O önemli değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı