MSI Pulse GL66 ile çizim yapılırken çok ısınıyor

Keremw16

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, MSI Pulse GL66 laptopum var. Çizim yaparken ciddi şekilde ısınıyor sırf bu yüzden satmayı düşünüyorum, nedeni ne olabilir? RTX 3070 ekran kartı ve 11700H işlemci var bu arada.

Selam arkadaşlar, MSI Pulse GL66 laptopum var. Çizim yaparken ciddi şekilde ısınıyor sırf bu yüzden satmayı düşünüyorum, nedeni ne olabilir? RTX 3070 ekran kartı ve 11700H işlemci var bu arada.
Kaç yıllık?

1 yıl ve tüm bakımları düzenli yapılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 yıl ve tüm bakımları düzenli yapılıyor.

Aynı modelle alakalı 3 adet sosyal konusu var modelde ısınma problemi olabilir satabilirsiniz veya soğutucu alın. Laptop konusunda MSI'nin eski kalitesi olduğunu düşünmüyorum sadece adı var gibi. ASUS candır.

Hocam soğutucuyla beraber kullanıyorum yine de aşırı ısınma yapıyor. Satıp MacBook'a yöneleceğim.

Hocam soğutucuyla beraber kullanıyorum yine de aşırı ısınma yapıyor satıp macbooka yöneleceğim.

Amacınız çizimse Windows işine hiç girmeyin MacBook'ta candır ablamın 11 yıllık MacBook'u benden bile sağlam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
11.dk
Dilerseniz W değeri ile oynayıp daha serin yapabilirsiniz.
Ya da ThrottleStop ile yine daha stabil yaparsınız. Turbo kapatmadan hem de.

Amacınız çizimse Windows işine hiç girmeyin MacBook'ta candır ablamın 11 yıllık MacBook'u benden bile sağlam.
Macbook da var ama
hocam Mac var zaten ancak 2014 model. Yeni bir MacBook alabilirim ancak Adobe crackli kullanıyorum windowsda. MacBook da çok fazla para ödemem gerekicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…