MSI Pulse GL66 nasıldır?

Bütçe
30-35k

Ifroswes

Hectopat
Merhaba, uzun süredir laptop arıyorum. Muhtemelen de buldum gibi ama size sormak istiyorum. Akakçe üzerinden filtreleyerek bir laptopun özelliklerini beğendim.

12. nesil i7 olması, RTX 3060, 1 TB SSD ve 16 GB RAM var.

Sormadan söyleyeyim, yurda gideceğim. En erken 10 Kasım'da alacağım. Alacakken 24 Kasım'ı mı beklemeliyim? (Black Friday)

TUF alınmaz. Soba.
Alınca macun değiştir.

Merhaba, uzun süredir laptop arıyorum. Muhtemelen de buldum gibi ama size sormak istiyorum. Akakçe üzerinden filtreleyerek bir laptopun özelliklerini beğendim.

12. nesil i7 olması, RTX 3060, 1 TB SSD ve 16 GB RAM var.

Sormadan söyleyeyim, yurda gideceğim. En erken 10 Kasım'da alacağım. Alacakken 24 Kasım'ı mı beklemeliyim? (Black Friday)

F/P olarak kötü bu laptop.

TUF alınmaz. Soba.
Alınca macun değiştir.

Tuf alınmaz deyip monster önermek ironi olsa gerek :D TUF'ın monsterdan çok daha serin ve stabil çalışacağı belli. Testler ortada. Isınma sorunu eski Tuf larda vardı o da yeni kasalarda çözüldü. Yanlış yönlendirmemek gerek.

Yanlış bilgi
@Xevanior hocam sanırım mesajımı konuya geç baktığınız için beğenmediniz. Ben attığımda 33 bin lira seviyesindeydi. Şimdi 42 bin.

TUF alınmaz. Soba.
Alınca macun değiştir.

Hayatımda gördüğüm en saçma laptop önerisi. Neresini eleştireceğimi şaşırdım. Size dizüstü cerrahı etiketini verenler utansın.

Alınca macun değiştir ne demek? Hangi mantıkla söylüyorsun? Monster zaten bu Laptop'larda oldukça kaliteli sıvı metal macun kullanıyor ama ona rağmen ısınıyor. Çünkü soğutma performansı yetersiz.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Xevanior hocam sanırım mesajımı konuya geç baktığınız için beğenmediniz. Ben attığımda 33 bin lira seviyesindeydi. Şimdi 42 bin.

Hayatımda gördüğüm en saçma laptop önerisi. Neresini eleştireceğimi şaşırdım. Size dizüstü cerrahı etiketini verenler utansın.

Alınca macun değiştir ne demek? Hangi mantıkla söylüyorsun? Monster zaten bu Laptop'larda oldukça kaliteli sıvı metal macun kullanıyor ama ona rağmen ısınıyor. Çünkü soğutma performansı yetersiz.

Monster'ın laptoplarında MX-4 kullandığını bilmiyorsun. Sonra gelip önerime laf ediyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:

MX4 Kullanılıyor, soğutma bloğu devasa bu arada :D. Macun değişince 154W 93 derece görüyor o atılan model buna ne diyeceksin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı