MSI Pulse GL76 (2022) vs GE76 Raider (2021)

Buminn

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba,

İş amaçlı da kullanabileceğim bir oyun dizüstü bilgisayarı almayı düşünüyorum. Yaklaşık 3-4 gündür detaylı araştırmama rağmen özellikle performans yönünden 2 seçenek arasında çok kararsız kaldım. Bir de MUX Switch özelliği bu belirteceğim modellerde var mı kesin bir bilgiye ulaşamadım. Bu konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olup fikir verebilirlerse çok mutlu olurum.

1.seçenek: MSI tulse GL76 i7 (2022 çıkışlı) - 12700H - RTX 3070
2.seçenek: MSI Raider GE76 i7 (2021 çıkışlı) - 11800H - RTX 3060

12. nesil işlemci ve RTX 3070 düşünüldüğünde 1. seçenek daha cazip gelse de tulse serisinde soğutma problemleri kaynaklı çok yüksek sıcaklıklar yaşandığını duydum. Yani tulse serisinde buna benzer kronik sayılabilecek sıkıntılar var mıdır? Bir de Raider kasa kalitesiyle daha tavsiye edilen bir seri anladığım kadarıyla. Burada kasa kalitesi farkı acaba daha iyi bir soğutma veya performans avantajları sağlayabilir mi yoksa bu fark sadece görsellikle mi sınırlı? Eğer öyleyse benim için bunun çok bir önemi yok iki modeli de beğendim çünkü.

Özetle; daha iyi bir donanıma sahip sahip tulse serisi mi tercih edilmeli (100$ daha pahalı); yoksa Raider daha doğru veya performanslı bir tercih midir? Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı