MSI GE76 Raider vs Dragon

Düşünmedim değil açıkçası,
ASUS Scar var AMD Ryzen 9 5900HX kullanıyor. Bench testlerine baktım i7-11800h, 5900HX'e %6-10 gibi bir fark atıyor, mobil CPU'da liderlik şu an i7-11800H'de

dizüstünde liderlik hala Intel'de
Dizüstü bilgisayar işlemcileri sıralamasında Intel Core i7-11800h 667.148 puanla lider olurken, ikinci sırada yer alan Ryzen 9 5900HX sadece 584.684 puan aldı.

Ve tavsiyem sitelerden ziyade bunların incelemesini ve karşılaştırmasını yapan İngilizce kanallara bakmanız, çoğu zaman site verileri gerçek hayatla örtüşmüyor.

Termal Yönetimher ikisindede ilk bakışda aynı gözüküyor, Isı Yayma Kapasitesi (TDP) 45 W
Bilgi için teşekkürler, bilgim olmadığı bir konuydu, ben biraz bu konuyuda araştırayım.
TDP değerlerine bakmalısın, 45W TDP sınırlamasında her türlü AMD önde, kullanacağın şey laptop olduğu için sürekli 70W+ kullanabileceğin bir soğutma sistemi yok, ki hala MSI sıvı metale geçmedi, bu da büyük bir eksi termaller açısından.

MSI'in termal macun uygulamasının da ne kadar kaliteli olduğunu ek kısmına bırakıyorum.

ayrıca AMD sıvı metale geçtimiki ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı