Karanlık ortamda siyah görüntü açıkken, bakış açısına göre kenar parlamalarının parlaklık düzeyi değişiyorsa IPS glow, değişmiyorsa çerçeveden ışık sızmasıdır.
Karanlık ortamda siyah görüntü açıkken, bakış açısına göre kenar parlamalarının parlaklık düzeyi değişiyorsa IPS glow, değişmiyorsa çerçeveden ışık sızmasıdır.
Hocam evet bakış açısına göre değişiyor şimdi fark ettim ama çok fazla bir sorun yok gibi şu anlık mesela düz bakınca simsiyah sağdan bakınca hafif açık siyah renk sürekli değişken.
Aynı monitörü bende kullanıyorum karanlık ve aydınlık ortamdaki ışık sızmalarını aşagı bıraktım bariz bir ışık sızması var ama bu kadarı normaldir diye düşünüyorum beni hiç rahatsız etmedi buzamana kadar
Aynı monitörü bende kullanıyorum karanlık ve aydınlık ortamdaki ışık sızmalarını aşagı bıraktım bariz bir ışık sızması var ama bu kadarı normaldir diye düşünüyorum beni hiç rahatsız etmedi buzamana kadar.