MSI Q274qpf E2 monitörde ışık sızması mı var IPS glow mu?

Bana biraz fazla geldi bende de IPS panel bir monitör var fakat bu kadar çıkmıyor. Tabii telefon kamerasıda artırıyor onunda etkisi var.
Birde videoyu başlatınca o da oynuyor

O zaman sizi rahatsız etmiyorsa sorun yok. Bende telefon kamerasıyla çektim baktım daha fazla gözüküyor olduğundan.
Hocam ama şu youtubedeki gelen rahatsız ediyor bu ışık sızması mı nedir çözemedim ya

Bir de videoyu başlatınca o da oynuyor

Hocam ama şu YouTube'deki gelen rahatsız ediyor bu ışık sızması mı nedir çözemedim ya

Video izlerken video etrafında olan ışık dalgalanmalarından mı bahsediyorsanız. O YouTube özelliği.

Karanlık ortamda siyah görüntü açıkken, bakış açısına göre kenar parlamalarının parlaklık düzeyi değişiyorsa IPS glow, değişmiyorsa çerçeveden ışık sızmasıdır.

Yok o YouTube özelliği videodaki renklere göre video etrafıda renkleniyor.

Evet gerçekten öyleymiş çok teşekkür ederim herhangi bir sızmada yok.

Karanlık ortamda siyah görüntü açıkken, bakış açısına göre kenar parlamalarının parlaklık düzeyi değişiyorsa IPS glow, değişmiyorsa çerçeveden ışık sızmasıdır.

Hocam evet bakış açısına göre değişiyor şimdi fark ettim ama çok fazla bir sorun yok gibi şu anlık mesela düz bakınca simsiyah sağdan bakınca hafif açık siyah renk sürekli değişken.

Zaten siyah olmasa bile her açıdan parlaklık farkı var

Aynı monitörü bende kullanıyorum karanlık ve aydınlık ortamdaki ışık sızmalarını aşagı bıraktım bariz bir ışık sızması var ama bu kadarı normaldir diye düşünüyorum beni hiç rahatsız etmedi buzamana kadar

1729717699387.jpeg

1729717723096.jpeg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı