MSI R5 ve R7 240 arasındaki fark nedir?

engerek

Decapat
MSI R5 fansız ama MSI R7 fanlı. Sadece fanı yüzünden mi böyle yoksa R7, R5'ten daha cok mu FPS verir? GTA 5 oynamak için alacağım. Sistemim;
  • 4 GB RAM
  • Casper Nirvana (pişmanım)
  • DDR3
  • Windows 8.1
Kısa zaman once laptopumun ekranı kırıldı, o yüzden Philips monitor aldım. Bilgisayarıma uyar mı? Baska ekran kartı olursa lütfen onu da soyleyin, bütce fark etmez. Daha para briktirmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
r5 230 ve r7 240'tan bahsediyosan r7 240 2-3 kat daha güçlü bir ekran kartıdır. r5 230'un fansız olması fan gerektirmeyecek kadar az ısınmasından kaynaklanmalıdır ve r7 240 işlemcin 4 çekirdekse 720p'de gta 5 oynatır.

R7 240 biraz daha performanslı diğerine göre. Monitörünüz içinse girişlerin sıkıntı olacağını sanmıyorum büyük ihtimalle uyacaktır. Uymazsa da bir dönüştürücü aparatla halledersiniz.

Şu an R7 240'ın sıfırı 400tl Vatan'da. Kesinlikle parasını hakeden bir fiyat değil. Dolar malum. Sahibinden.com'da ikinci elden 400-450 tl'ye GTX 750ti ya da onun dengi bir kartı bulabilirsiniz. Çok daha performanslı olacaktır R7 240'tan.

tamam şimdi öğrendim nası olduğnu videodan ama monitore baglasam oyun nası yuklucem benim monitormu laptopbuma bagladim ekranı kırık nası olcak sistemim:
4gb ram 2.50ghz directx 11 ddr3 casper nirvana cift cekirdek
hangi ekran kartını alabilirim bunuda acıklarsan sevinirim
beyler hepsiburadaya bakıyordumda msı nvıdıa geforce gt 730 nasıl sistemime uyarmı ve gta 5 te kac fps alir bi soylermisiniz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…