MSI R7 240 LP vs LP v1

Ziya Arslan

Centipat
Arkadaşlar bu iki ürünü inceleyip biraz üstü olan ekran kartının aradaki fiyat farkını hak edip etmediğini söyleyebilir misiniz? Önerme istemiyorum. Sizden ricam sadece aradaki fark ile ilgili değerlendirmeniz.

.
.

Bellek hızları arasında 200mhz fark var. Birisi 64 bit birisi 128 bit. İki ekran kartı da çok eski ve yetersiz almanızı önermem ancak illa bunlardan birisi diyorsanız 128 bit olanı tercih etmelisiniz fiyat farkını hakediyor.

Vay be... 5 sene önce r7 250'ye 200tl para vermiştim içim acımıştı...

Bütçeniz düşükse R7 240 modeli yerine R7 250 modeline göz atabilirsiniz. Bence daha iyi bir seçenek olur.
Bellek hızları arasında 200mhz fark var. Birisi 64 bit birisi 128 bit. İki ekran kartı da çok eski ve yetersiz almanızı önermem ancak illa bunlardan birisi diyorsanız 128 bit olanı tercih etmelisiniz fiyat farkını hakediyor.

Vay be... 5 sene önce r7 250'ye 200tl para vermiştim içim acımıştı...
Bence R7 250 zamanına göre ucuz kartlar arasında en seçilebilecek olanıydı.

Bütçeniz düşükse R7 240 modeli yerine R7 250 modeline göz atabilirsiniz. Bence daha iyi bir seçenek olur.

aah ah eski günler...

Arkadaşlar bu iki ürünü inceleyip biraz üstü olan ekran kartının aradaki fiyat farkını hak edip etmediğini söyleyebilir misiniz? Önerme istemiyorum. Sizden ricam sadece aradaki fark ile ilgili değerlendirmeniz.

.
.
Hocam ikinci el almayı düşünürseniz ikinci el daha faydalı olacaktır temiz bulursanız. Sorununuz çözüldüyse çözüldü işaretlerseniz sevinirim.

R7 250'yi piyasa da bulamadım çok baktım. O yüzden bu ikisi arasında değerlendirme istedim.

Oğuzhan senin fikrin ne yönde 2 kart arasında?
aah ah eski günler...

Hocam ikinci el almayı düşünürseniz ikinci el daha faydalı olacaktır temiz bulursanız. Sorununuz çözüldüyse çözüldü işaretlerseniz sevinirim.
İkinci el de bulamadım maalesef. Bulduklarım da fiyat olarak sıfıra yakın satılıyor

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı