MSI R7 370 GPU hız sorunu

Seakills

Megapat
Arkadaşlar iki gün önce R7 370 almıştım. MSİ after burner uygulaması açtığım zaman GPU clock 300,GPU ram hızı ise 150 gösteriyor. Oyuna girdiğim zaman ise 450 işlemci 1400 ram hızı oluyor. Bide GPU kullanımı %40 geçmiyor.

Bütün GPU hız aşırtma veya mhz ler ile oynayabileceğin programları sil, sürücüyü yeniden en güncelini kur, en güncel windows format at. Geçmezse garantisi varsa ver uğraşma.

Bütün GPU hız aşırtma veya mhz ler ile oynayabileceğin programları sil, sürücüyü yeniden en güncelini kur, en güncel windows format at. Geçmezse garantisi varsa ver uğraşma.
Daha iki gün önce aldım kartı. Burada GPU kullanımı %40 geçmiyor işlemci de aynı şekilde %40 geçmiyor.
İlk başta darboğaz yapıyor sandım sonrdan gördümki işlemci kullanımı %40 geçmiyor aynı şekilde GPU kullanımıda +40 geçmiyor formatmı atmam lzım şimdi.

Dosya Ekleri

• 13059366_10206072997974062_527189978_n.jpg
    131,8 KB · Görüntüleme: 259
Altta chrome gibi uygumalar açıkken zaten gpu kendi hızını düşüyor önemli olan oyun oynarken ki hız grafikleri olmalı. Benim kartım oyun oynarken 1030-1400 den düşürüyor ve fps düşüşü yaşıyorum. Zaten çözüm bulmak için kendi konumu da açtım. GPU kullanımıda gayet doğal bişey oynadığın oyunlar lol ve metin2 sanırım bunlar r7 370 i çok yoracak derecede değil

VSYNC açık.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynı kartı kullanıyorum LOL' de Vsync kapalıyken 500 küsür fps alıyorum fakat monitörüm 60hz olduğu için yırtılmalar takılmalar oluyor amacın fps almak mı akıcı oyun oynamak mı? %40 çalışan GPU sana kasma yapmıyorsa bunda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum Dikey Senkronize ve Anti-Aliasing ayarlarını açık 60 fps sabit alabiliyormusun bir bak, daha sonra bu ayarları kapat FPS değerine bak ve o sırada GPU ne kadar çalışıyor bir daha kontrol et.

Akıcı oyun oynamak amacım yüksek ayarlarda 80-100fps alıyorum ama arada fps 10 kadar düşüyor takılıp düzeliyor. Dediğin ayarlarda sabit 60 fps alıyorum kaldırınca ayarı yine aynı GPU aynı %40 duruyor.

O halde dediğim ayarlarda 60 fps akıcı oynayabilirsin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…