MSİ R7 370 Performans Sorunu

Skyfall45

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F
MSİ RTX 4070Tİ GAMİNG X TRİO
Msi B650m-a
Msi Pro B650M-P
GSKILL FLARE X5 32GB
İyi günler, bugün vatan bilgisayar'dan bazı parçalar aldım eve gelip test ettigimde oyunlarda aşırı fps düşüklügü vardı eski ekran kartımın oynadıgım çözünürlügünden daha aşağıya çeksem de aynı sıkıntıyı yaşıyorum, bunun sıkıntısı ne olabilir acaba?
Aldıgım parçalar :
  • MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
  • XIGMATEK RED SCORPİON II INTEL LGA775/1155/56/2011&AMD AM2/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU
  • EVEREST EAGLE EC337 650W MidT ATX SİYAH KASA
Sistem Özelliklerim :
  • Anakart : ecs h55h-cm
  • RAM 4
  • İşlemci : İntel(R) Core(TM)İ3 CPU 540 @ 3.07GHZ
  • Ekran Kartım : MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit

Değiştirme imkânımız varsa kesinlikle Everest marka kasa ve PSU yu değiştirin. Everest ve Frisby markaları çok kötü. MSI AfterBurner programını kurun. Oyundayken CPU kullanımına bakın %100 oluyosa hep darboğaz söz konusu olabilir.

Güç kaynağının Everest olması sistemi besleyemiyor anlamına gelmez. Önemli olan 12V kanalından ne kadar güç verdiği. Ayrıca o işlemci o ekran kartına darboğaz yapabilir. MSİ Afterburner programı ile oyun içindeki CPU ve GPU kullanımına bak. Ayrıca kasa da çok fazla etki etmeyecektir.

Screenshout aldım, sadece Euro Truck Simulator 2 açık fps 6'larda düşük ayarda ben yetkiliye sordugumda sıkıntı çıkmaz dedigi için aldım bunları, böyle sorun çıkaracagını sölemedi ki bana.

OBapo3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağının Everest olması sistemi besleyemiyor anlamına gelmez. Önemli olan 12V kanalından ne kadar güç verdiği. Ayrıca o işlemci o ekran kartına darboğaz yapabilir. MSİ Afterburner programı ile oyun içindeki CPU ve GPU kullanımına bak. Ayrıca kasa da çok fazla etki etmeyecektir.
Sen Everest'in 12V kanalında yazdığın değerin yarısını verebileceğini mi düşünüyorsun ?

Kusura bakmayın pek bilmiyorum da o yere görev yöneticisinden mi bakıyoruz ya da indirdigim programdan mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı