MSI R7 370 Sistem Monitör Dalgalanma

Yabancı

Kilopat
Makaleler
2
Merhabalar, monitör olarak AOC E2070SWN kullanmaktayım aynı kablo ve monitör tanıdık bilgisayarında dalgalanma yapmazken kendi sistemime takıp oyun açtığım zaman aşırı biçimde bir dalgalanma oluyor oyundan çıktığımda ise düzeliyor ekran kartımı coil whine sebebi ile değişim yaptım fakat aynı sorun bu kartımda devam etmekte VGA-DVI dönüştürücü ile aşırı biçimde yaparken VGA-HDMI dönüştürücü ile çözüldü diyebileceğim kadar azalıyor ama bu seferde ekran parlaklığı renk seçenekleri gibi ayarların olduğu programı kullanamıyorum başlarda pek kafama takmasam da şuan canımı bir hayli sıkmakta. Ayrıyetten içeride kullandığım televizyonuma HDMI girişinden bağladığımda hiç bir sorun olmuyor. Monitörüm sağ tarafında boydan boya tamamen beyaz sayfa açınca anlaşılıyor ufak çizgiler var dikkatli bakınca belli oluyor her ne kadar bir sorun teşkil etmese de sizce monitörün iadesini istediğimde yeterli olur mu ? Sorunun bu model ekran kartlarının bir problemi olduğunu düşünüyorum ama monitörü iade edebilirsem FHD HDMI çıkışlı bir monitörle değiştirmek istiyorum. Sizce nasıl bir yol izlemem gerekli veya bunun bir çözümü var mı ? Garantiye monitörü yada ekran kartını mı vermeliyim ?
G4400
MSI R7 370
AOC E2070SWN
MSI H110M PRO VD
Zalman Z3 Plus 600LE
Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı