MSI R7 370 vs Asus R7 265

performans açısından r7 370 tercih edilmeli yakın zamanda bende aynısından alacam ayrıca güncel bir kart

R7 370, R9 270 VE R7 265'e denk bir karttir. Pek bir fark yasamazsin ha r9 270 yerine tabiki r7 370 alinabilir ama r7 265 ile karsilastiriyosan ikisi de ayni denilebilir.

R7 370 kullanıyorum süper bir kart az elektrik yakıyor şimdiye kadar kasma donma yaşamadım

kesinlikle bir oyuncuya yeterli

bende asus r7 370 2gb ekran kartını almayı planlıyorum de bi sorum olucak 450 watt lık power yeterli olur mu bilgi verir misiniz ?

Ben R7 370 kullanıyorum kardeşim çokta memnunun açıkçası hiçbir sıkıntı çıkartmadı Allaha çok şükür R7 370 almanı tavsiye ederim

bende asus r7 370 2gb ekran kartını almayı planlıyorum de bi sorum olucak 450 watt lık power yeterli olur mu bilgi verir misiniz ?
kardeşim sistemini tam olarak yazarsan daha iyi yorum yapabiliriz sadece ekran kartı güç çekmiyor yani

asus anakart i5 işlemci 8gb ram 128mb ssd pek fazlada özelliklerini bilmiyorum.radeon 6850 kullanıyorum da bazı oyunlara özel sıkıntılar veriyor sıkıldım doğrusu değiştirmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…