MSI R9 280 Gaming 3G yoksa Asus R9 280 DirectCU II TOP mi?

MSI R9 280 Gaming 3G yoksa Asus R9 280 DirectCU II TOP mi?

• MSI R9 280 Gaming 3G

Oy: 25 75,8%
  • Asus R9 280 DirectCU II TOP

Oy: 8 24,2%

• Oy verenlerin toplamı
    33
MSI biraz daha ucuz ve çekirdek hızı bildiğim kadarıyla MSI daha fazla. Soğutma yönünden çok farkları olduğunu düşünmüyorum. ASUS'un 3 sene garantisi var. MSI R9 280 kullanıyorum bende çok memnunum tavsiye de ederim.

Vatan yetkilileri Asus R9 280 DirectCU II TOP önerdiler hem msiye göre 3 yıl garantisi var hemde soğutması ve malzeme kalitesi daha iyi dediler bende asus'ün artifact sorunu oluyormuş dedim o sorun hepsinde çıkabilir üstelik 1 yıl içinde o sorun olduğunda birebir aynısıyla değiştiriyolar dedi bide msinin yazılımı var dedim aynı şekilde asusünde var dediler bide bildiğim kadarıyla msinin saat hızı daha fazla dedim yok fabrika çıkışlı asusün biraz daha fazla saat hızları dedi öyle deyince bende aldım sizde msiyi önerince açıkcası pişman gibi oldum size sorum oyunda verdikleri performans aynımı olur? Arasındaki fabrika çıkışlı saat hızları farkı nedir? Bide aircraft sorunu vermesse başka sıkıntım olurmu? lütfen beni bu konuda aydınlatın

R9 serisinde Asus'un DCU II soğutma sistemlerini tercih etmeyiniz. Isınma sorunu yüzünden kafasında saç kalmamış arkadaşlarımız var forumda.

Örnek verirseniz sevinirim. Çünkü hiç rastlamadım daha önce birinin o problemi yaşadığını.

Yok onun için değil. Bir zamanlar kimse Asus önermiyordu r9 serisinde çünkü söylenti yayılmıştı yok efendim ısınıyormuş ta... Ardından bir konuda Recep Baltaş' ın bu iddiayı yalanladığını gördüm. Ve zaten kimsenin elinde hiçbir kanıt yok idi.

Evet üstadım. Elimde bir somut kanıt yok. Recep hocamın dediği gibi Gpu'dan mı kaynaklıdır yoksa Asus, Msı gibi firmalardan mı kaynaklıdır bilemem ama ısınma ve kırmızı ekran gibi sorunlar genellikle hep Asus DCU II kartlardan çıkıyor. Buna dayanarak Asus R9 DCU II önermiyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı