MSI R9 280X Almak Hata mıdır?

We_Master

Megapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Cumartesi günü vatan bilgisayardan şu parçaları aldım:

Kasa: Cooler Master silencio 650 pure

İşlemci: İntel Core İ5 4460

RAM: Gskill 8GB 1600MHz DDR3 tek modül

Anakart: MSI H97 PC Mate

Güç kaynağı: Cooler Master RS-600B

Ekran kartı: MSI R9 280X

Harddisk: WD Caviar Blue 1TB 7200RPM

Wifi adaptörü: ASUS N14 300MBPS

DVD: ASUS DRW- 24F1ST

CPU soğutucu: Cooler Master TX3 Evo

Ekran kartını GTX960 seçecektim fakat daha önce GTX960 ile ilgili açtığım konularda birçoğunuz R9 285 yada R9 280X almamı önerdiniz. Fakat bugüne kadar AMD hiç kullanmadım. Sizce GTX960 almayarak hata mı yaptım?
Technopat bu konuyla ilgili performansları, güç tüketimlerini ve teknolojilerini yazmış fakat benim bilgim olmadığından işi bilenler olarak size soruyorum :) .
Sistemi bu cumartesi toplayacağım.

Teşekkürler.

Ben ne yaptığını anlayamadım. Parçaları aldın, bir montajı mı kaldı yoksa parçaları daha almadın, aldığın gibi Vatan'da montajını mı yaptıracaksın?

Onun dışında R9 280X alarak çok bir şey kaybetmemişsin. Biraz daha fazla elektrik tüketirsin. Onun dışında R9 280X, GTX960 ve GTX770 eşitler. 770 bir tık daha önde, onu hemen arkasından 280 ve 960 takip ediyor.

Mesajı yeni gördüm :D.
Parçaları aldıktan 1 hafta sonra toplamıştım.
Ama konuyu açtığım zaman sistem daha toplanmamıştı.
Ben sadece şunu merak etmiştim: GTX 960 4GB almayarak hata mı ettim :).

Kendi konunu hortlatman da ayrı bir güzel. :)

Konuya ciddi cevap verecek olursak, GTX 960 4g almayarak çok hata etmiş sayılmazsınız. Her iki kartında kendine göre artıları var.
GTX 960 düşük güç tüketimi, harcadığı güç başına verdiği performans ve frekans hızları daha iyidir. Lakin R9 280X, GTX 960'dan bir tık daha performanslı bir karttır. Yalnız bu oyundan oyuna değişiklik gösterir. Çoğu benchmark'ta r9 280x önde çıksa da, GTX 960'ın da önde çıktığı benchmarklar hatırlıyorum.

Sonuçta r9 280x'i kullanan sizsiniz, aradan hatırı sayılır bir zaman da geçmiş. Memnun musunuz peki? Performans ve Msi'ın soğutmasından vs.

Gayet memnunum.
Tek bir sorunu var bazen çok nadir GTA 5' te ve 4' te binalar gözükmüyor, siyah uzun çizgiler gibi bozuk görüntü alıyorum ama bu çok nadir.
Soğutmaya gelince gayet serin. oyunlarda 80-85' i geçmiyor (güçlü oyunlarda).

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı