MSI R9 280X oyunda 90 dereceye ulaşıyor

lzireael

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlarım 2 ay önce aldığım ekran kartı oyun menüsüne girdiğim an derecesi çok yükseliyor. Buna çözüm olarak FPS benchmark yapıp kartı sıcak hale getırıyorum daha sonra stabıl performansını verıyor. Bunun sorunu sızce ne olabilir? FPS benchmark yapmadığımda ise kart oyunda 85 90 derecelerde dolaşıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, temizlik ve macun bakımı yapıp deneyin.

Yarın götürücem bakalım.Ama neden böyle yapıyor ısındıktan sonra,benchmark bitiyor ve stabil performansını veriyor.Taki pc yi kapatıp açtıktan sonra aynı işlemi yapmaz isem yine aynı sorun ... :(
Kart eski bir kart, muhtemelen macunu işlevini yitirmiştir. Macun yenilemesi yapın. Çok etkili olmazsa fanları değiştirmeyi düşünebilirsiniz.
Evet aldığım adama sordum abi macunu değiştirdin mi diye hayır dedi bakalım yarın gidicem baktırmaya.
Abi bişey sorucam bence bunun macunu eridi ben ısıtınca kartı macun bıraz da olsa eriyor.Böyle devam ediyor sence nasıl bir durum söz konusu ?
Arkadaşlar sorunum çözüldü.Termal macun yenılemesı yaptırdım ve sonuclar ortada eskıden boşta 36-38 yükte 85-89 şimdi ise yükte 55'i geçmedi. Mutluyum. :)

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    328,3 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı