MSI R9 290X Gaming Ekran Kartı Nasıldır ?

Lakin 2 fanlı modeller R9 serisine yetersiz geliyor maalesef. 3 fan olsun daha az dönsün daha az ses yapsın daha iyi soğutsun daha iyi bence. Ayrıca ucuzlamış iken kaçırmak olmaz. ;) Powercolor R9 290X Pcs+ Gddr5 4Gb 512Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

AMD ile AutoCAD gibi çizim yazılımlarında Nvidia gibi performans alamayacağımı söylüyorlar. CUDA çekirdeğinden sanırım.
Aynı zamanda Powercolor markası bana ASUS ve MSI gibi güven hissi vermiyor, iyi değil gibi kaliteli değil gibi geliyor. Birkaç dilim AMD'den dolayı yanınca Nvidiaya geçiş yapmıştım. Şimdi GTX 780 de alacağım render, autocad gibi yazılım performansları R9 290X ile aynı olursa ve R9 290X kullanan ve AutoCad gibi yazılımları kullanan arkadaşlarında önerilerini almak gerek. Bu doğrultuda ekran kartını almayı düşünüyorum.

AMD oyun için daha iyi olabilir ama yine de aralarındaki fark çok az. GTX 780'in grafik programlarında performansının AMD'den iyi olduğunu söylüyorlar. Sırf 3 FPS fazla almak için 290x alacağınıza, grafik programlarında daha iyi olduğu söylenen GTX 780'i alın derim.
Ama yine de internetteki testlere bakıp karar vermenizi tavsiye ederim. Ben söylenenlere ve oyun testlerine göre yazdım, program testlerine bakmadım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı