Merhaba arkadaşlar msi r9 380 gaming 4G modelini aldım. Fakat gta 5'de yollar görünmüyor etraftaki efektler geç yükleniyor. Durum böyle olunca kartı iade etme hissi uyandı bende sizce bu kartı iade etmeli miyim ? iade edersem Msi GTX970 gaming 4g almayı planlıyorum ama arada 550 TL gibi bir fiyat farkı oluşacak sizce bu farka değer mi ? Daha önce AMD ekran kartını hiç kullanmamıştım ilk oldu ama pişman oldum sanırım tekrar Nvidia platformuna geri dönüş yapmak daha doğru olacak görüş ve önerilerinizi bekliyorum.
Sistem Bilgilerim:
Hdd ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Çünkü ssd kullanan kullanıcılarda da bu sorun var. Büyük ihtimal işlemciyle alakalıdır. Arkadaşların dediği gibi sadece korsanda bu sorun var sanırım.
Hdd ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Çünkü ssd kullanan kullanıcılarda da bu sorun var. Büyük ihtimal işlemciyle alakalıdır. Arkadaşların dediği gibi sadece korsanda bu sorun var sanırım.
İşlemciye oc genie overclock yapıyorum anakart üzerinden 4.30 GHz çıkıyor fakat windows açılmıyor o yüzden kullanamıyorum manuel ayarlamak gerek sanırım. Ama hdd şart bana hdd hem eski hemde depolama alanım yok 2 tb hdd alıcam 240 gb ssd biri depolama için biri sistem için işlemciyi ilerde değiştirmek için zaten dandik bişey aldım broadwell bekliyorum
HDD'yi test edermisin?
Sonuç olarak bir sıkıntı çıkmaz ise, işlemci'ye O.C yapacaksın.
El ile ve anakart'ın yaptığı frekans da bilgisayar açılmıyorsa, voltaj yetmiyor işlemciye.
HDD'yi test edermisin?
Sonuç olarak bir sıkıntı çıkmaz ise, işlemci'ye O.C yapacaksın.
El ile ve anakart'ın yaptığı frekans da bilgisayar açılmıyorsa, voltaj yetmiyor işlemciye.
Oc genie ile overclock yaptığımda bilgisayar tekrar başlıyor windows açılırken mavi bir ekranda kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılıyor yazıyor.
O sorun bende de olmuştu. Ama tam tersi, O.C. yapmayınca hata veriyordu. 1-2 kere tekrar başlattıktan sonra kendi kendine düzeldi. Sorun neyden kaynaklı bilmiyorum.
Sorun işlemci darboğazı yüzündenn. G3258 olduğunu yeni fark ettim. I3 4160 kurtarır ama direk i5 4460 4590 gibi işlemcilere yönel. Birde ayarları fullemeyi dene ve oyunu orjinal olarak oyna yoksa devam edebilir sorun.