MSI R9 390 vs MSI RX 480

MSI Gaming X RX 480 8GB önerim. Soğutması Twin Frozr soğutma. Performans olarak da RX 480. R9 390 artık biraz eski kalıyor.

Hocam RX 480 modelinde ASUS ve MSI arasında twin frozr dışında pek bir fark var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
@huseyn memmedov Sende sorun çıktı diye, herkeste bu sorun çıkmıyor, bir şey bildiğin yok milleti de yanlış yönlendirme. Senin kartında anormal sorunlar var. Kimseyi yanlış yönlendirmeye hakkın yok. AMD GPU'yu tasarlayandır, soğutmayı AMD yapmaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Elindeki kartın soğutma olarak ne kadar başarılı olduğu gör, sonra yorum yap.

Doğrusunu söylersem ben bu videoyu baştan sona dinledim ve alma 390x alma sebebim de bu video beni ikna etti.
Şimdi araştırıyorum çoğu kişi aynı sorun yaşıyor anladığıma göre AMD CPU alan çoğu kişi aynı sorun var.
Bir de ben kimseyi yanlış yönlendirmedim sadece siyasi düşüncemi söyledim.

@huseyn memmedov Aynı sorunu yaşayanlar genel olarak yok, bu bir kronik sorun değildir. Senin kartında anormal sorunlar var. Konunun AMD ile alakası yok, konu firma soğutma taraflarında. MSİ modeli soğutma olarak başarılıdır, bu kartın sende sorun çıkartması başka kişilerde de böyle oluyor anlamına gelmiyor. R9 390 modellerinde ısınma olarak sorunlu kart Asus modelleridir.

@huseyn memmedov Aynı sorunu yaşayanlar genel olarak yok, bu bir kronik sorun değildir. Senin kartında anormal sorunlar var. Konunun AMD ile alakası yok, konu firma soğutma taraflarında. MSİ modeli soğutma olarak başarılıdır, bu kartın sende sorun çıkartması başka kişilerde de böyle oluyor anlamına gelmiyor. R9 390 modellerinde ısınma olarak sorunlu kart Asus modelleridir.

Hocam bu asus demişken. Asus RX480 Strix 8GB modelinde bir sıkıntı var mı (ısınma vb.) bildiğiniz kadarıyla ? Msi ve Amd'den çok aşağı kalır yanı var mı ?

1080P'de o işlemciyle darboğaz olmaz. PSU olarak 500-600 Watt +80 Plus Bronze sertifikalı modellere bak, bunlar yeterli olur. Marka olarak ise Seasonic, Corsair, Cooler Master, Aerocool, High Power, Zalman, Dark, Xigmatek modellerine bak.

Hocam bu söyledikleriniz Asus rx480 STRIX ekran kartı için de yeterli olur mu acaba ?

Ben MSI r9 390 kullanıyorum. Soğutmada gayet başarılı öneririm. Ha alıcaksan RX 480 al daha yeni bi kart ama R9 390'dan da ben gayet memnunum. Aralarındaki farksa güç tüketimi ben halimden memnunum. FX 8370 kullanıyorum. Gayet iyi bir sistem yani RX 480 MSI öneririm.

Ne dedim, MSİ R9 390-390X modelleri soğutma olarak başarılı. Kronik sorun olmadığı müddetçe elindeki kart sorun çıkardı diye firmaları boşu boşuna, yanlış bilgilendirmede bulunup AMD almayın, ya da Nvidia almayın demenin hiçbir anlamı yok. Kaldı ki AMD ve Nvidia sadece GPU'yu yapıyor, soğutmasına falan karışmıyor. Kullandıkları mimarilerde sıcaklığa etki eder.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı