Tekrar merhaba
Herkese değerli cevapları için çok teşekkürler geçtiğimiz hafta siparişini vermiştim ancak geldi macun ve bugün uygulayacağım. Öncesinde bir soru daha. En uygun macunlama yöntemi hangisidir. X mi, nokta mi, cila gibi komple surme mi. Cevabınıza göre uygulama yapacağım. Bu arada arctic mx4 aldım.
tesekkurler.
Cevabın gelmesini bekleyemedim

GPU'nun üzerine komple sürdüm. Furmark'ın hazır 1080p benchmark'ında macun yenilemesi öncesi 80-81 derece çıkarken şuanda 69-70 derece çıkıyor. Ancak boştaki sıcaklık 60-61 derecelerde.

Boşta ekran kartı fanının çalışmamasından dolayı diye düşünüyorum. Bende az da olsa çalıştırmaya karar verdim. Öncesinde Assassin's Creed Origins 30 FPS'de 75-80 derece çıkıyordu. Birazdan oyun testini yapıp onunla ilgili bilgiyi de yazacağım.
Son güncelleme;
Sanırım artık sorun düzelmiş görünüyor. Oyun içinde maksimum sıcaklık 30 FPS'de 66 dereceyi geçmedi. O sıcaklığa da çok kısa bir süre çıktı. Sadece boştaki sıcaklık fanlar dönmediği için biraz yükseliyor. Bende fanları aşağıdaki gibi çalıştırıyorum. Umarım yanlış yapmıyorumdur.
Herkese değerli cevapları için tekrar tekrar teşekkürler..
Not: Fan profili önerisi olan varsa bir dal alırım, yada uygunsa konu kilitlenebilir