Satılık Msi Radeon Hd 4850 ve Msi 9800 GT sorunsuz

• Konuyu başlatan Sfr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 4.735
Xilence 480w olup 12V kanallarından 38A güç geçmektedir. 38A nın maksimum performans verdiklerini pek düşünmüyorum ama minimum 30A değerinde gücün geçtiği aşikardır. Diğer bileşenlerim ise E6750 + G41M Combo anakart ve 4Gb Hyperx 1333MHz ram . Harddisk pek önemli olmadığı için onu söylensede söyle söylenmesede sisteme etki etmeyecektir. Xilence 480w psu rahat kaldıracaktır diye düşünüyorum.

Xilence 480w olup 12V kanallarından 38A güç geçmektedir. 38A nın maksimum performans verdiklerini pek düşünmüyorum ama minimum 30A değerinde gücün geçtiği aşikardır. Diğer bileşenlerim ise E6750 + G41M Combo anakart ve 4Gb Hyperx 1333MHz ram . Harddisk pek önemli olmadığı için onu söylensede söyle söylenmesede sisteme etki etmeyecektir. Xilence 480w psu rahat kaldıracaktır diye düşünüyorum.
eğer kaldırmazsa geri iade edebilirsin kardeşim sorun değil ama elden iade alırım :)

Tabiki hocam. Fatih'te nerede ikamet ediyorsunuz :) ona göre 2 gün içerisinde kesin almaya geleceğim. 0531 510 0750 whatsapp üzerinden adres bilgisini ve parça hakkında daha detaylı bilgiler verir misiniz hocam.

fatih çarşamba da ikamet ediyorum kardeşim kart hakkında bilgim olduğu kadar elimden gelen her türlü bilgiyi veririm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı