MSI Radeon RX 6500 XT 3699 TL!

Hocam tek merak ettiğim konu aralarında büyük bir ısı farkı var mı yoksa Sapphire alırım.
1 hafta önce arkadaşa Sapphire alıp ısındığı için iade edip MSI aldık. Derece olarak hatırlamıyorum ama şimdi daha rahat.
Ortada böyle bir deneyim varsa msi almanız daha iyi olur.
Ben aralarında çok fark olacağını düşünmezdim yani, çip aynı, tasarımlar benzer, kart az watt çekiyor.

H

Ortada böyle bir deneyim varsa MSI almanız daha iyi olur.
Ben aralarında çok fark olacağını düşünmezdim yani, çip aynı, tasarımlar benzer, kart az watt çekiyor.

Hocam 3799 TL'ye RX 6500 XT Sapphire olan modeli alacaktım büyük ihtimal MSI olan modeli alacağım 3699 TL'ye.

Aslında izlediğim testlerde Sapphire 65 derecelerde geziyor. Bu sıcaklık normal. Acaba kasa içi hava akışı mı kötüydü arkadaşın diye düşünmedim değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sapphire de tercih edilebilir arkadaşlar. Ortalama 65 derece gayet iyi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sapphire de tercih edilebilir arkadaşlar. Ortalama 65 derece gayet iyi.

Buradaki sıcaklık muhtemelen hotspot olmayan onu göz önünde bulunduralım. Arkadaş sapphire kullanırken gözü hotspota mı takıldı acaba sürekli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı