MSI Radeon™ RX 5700 alınır mı?

Ayhan Doğa

Hectopat
Daha fazla  
RX5700 için modeller yavaş yavaş belli olmuşken F/P ürünleri bakıyorum. MSI sevdiğim ve bu zamana kadar hiç sorun yaşamadığım bir marka.
Kasa da 4 fan (1 tanesi egzoz) bulunduğunu düşünerek soruyu cevaplamanızı istiyorum. Soğutma anlamında fan ve kasa için araştırma yaptım. Kullanan kişilerden fikir aldım.
Yaz ve kış için başka yerlere alıyorum kasayı.
Soğutma anlamında 0 eksiği olan bir kasa da nasıl bir performans alırım.

Ryzen 5 3600
MSI B450M GAMING Plus

Ekran kartı için link MSI RADEON™ RX 5700 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

Son düzenleyen: Moderatör:
güzel bir sistem olur rx 5700 rtx 2060 ile aynı güçte buradan bakabilirsin :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

güzel bir sistem olur rx 5700 rtx 2060 ile aynı güçte buradan bakabilirsin :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2060 ile kıyasladım çok kez. Kısmen olsa bile bir tık yukarısında olduğunu fark ettim. Bence Türkiye fiyatlarına göre iyi bir seçim olabilir gibi.
RTX 2060 kartımın modeli MSI GAMING Z idi. 65 den yukarı çıkamadım hiç. Battlefield V ve Witcher 3 oynadığım oyunlar arasında. MSI sıcaklık konusunda zirvelerde.

Armor dışında soğutma olarak sorun olmadığını biliyorum. Kasa soğutması için biraz fazla para harcadım. Şimdi ise tek fanlı güçlü bir kart istiyorum. Eğer sıcaklık ile ilgili 0 sorun olursa AMD Ekran kartları için mükemmel dengeyi yakalamış olurum sanırım :D

2060 ile kıyasladım çok kez. Kısmen olsa bile bir tık yukarısında olduğunu fark ettim. Bence Türkiye fiyatlarına göre iyi bir seçim olabilir gibi.

Armor dışında soğutma olarak sorun olmadığını biliyorum. Kasa soğutması için biraz fazla para harcadım. Şimdi ise tek fanlı güçlü bir kart istiyorum. Eğer sıcaklık ile ilgili 0 sorun olursa AMD Ekran kartları için mükemmel dengeyi yakalamış olurum sanırım :D
Hocam merhabalar hortlatmış gibi olacağım ancak kartı aldınız mı?
Ben de bu modeli araştırıyorum ve düşünüyorum şu sıralar 2500 lira bandında rahatlıkla bulunabiliyor. Kullanım tecrübeleriniz ve sıcaklık değerleri nedir kartın?
Önerir misiniz bu modeli ve rx 5700 ekran kartını?
Yazılım kısmında karşılaştığınız sorunlar oldu mu driverlarında özellikle?
Cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı