MSI RTX 2060/2060S Ventus Coil Whine sorunu var mı?

Bu arada Galax ben de kullandım sıkıntısız. EX modeli Gaming X ve Rog Strix muadilidir emin olabilirsiniz, kendim 2060S alt versiyonunu kullanmama rağmen memnundum, 2070S almak için satmıştım. Düşünürseniz: Galax RTX2060 Super EX White 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6MPX6EW) | Teknobiyotik ve Galax RTX2060 Super Gamer 8GB (1-Click OC) 256Bit GDDR6 RTX 2060 Super Ekran Kartı (26ISL6HP76GP) | Teknobiyotik (bana sorarsanız şiddetle EX'i öneririm. Sıfır 2 yıl garantili ürün için 3.700 güzel fiyat, sizi de zorlamaz.)
4.250 civarına satsa 2070 Super modeli satılıyordu birkaç hafta önce ama 4.800'e çekmişler bitirince stoğu.
Beyaz sistem toplamak istiyordum zaten :D. Anakart falan biraz pahalıya gelir ama EX alırsam beyaz bir sistem alabilirim. Bilemiyorum :D.

Beyaz sistem toplamak istiyordum zaten :D. Anakart falan biraz pahalıya gelir ama EX alırsam beyaz bir sistem alabilirim. Bilemiyorum :D.
Mortar alırsın hocam, efsane anakart bende Tomahawk Max var Vrmleri çok benzer kalitede. 750-850 bandına satılıyor, indirime göre de değişiyor. Bütçeni ayarladın diye dedim, bence dizilir parçalar biraz araştırmayla. 😂
7.200 mü demiştin bütçeye?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı