MSI RTX 2060/2060S Ventus Coil Whine sorunu var mı?

Ne demek, yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Umarım sıkıntısız kullanırsınız sistemi. Benim gibi takıntılarınız yoktur umarım. Fan sesi, sıcaklık, FPS 😂
Fan sesi takıntım var sadece. 60 FPS sabit vermesini isterim ekran kartında, sıcaklığa da pek bakmam, sağolsun 840M 103 dereceleri görmüştü i7-5500U ile beraber.

Fan sesi takıntım var sadece. 60 FPS sabit vermesini isterim ekran kartında, sıcaklığa da pek bakmam, sağolsun 840M 103 dereceleri görmüştü i7-5500U ile beraber.
Fan yüzdesini sıcaklıklar yeterli gelirse MSI Afterburner'dan ayarlayıp dengede tutabilirsiniz. 60 FPS tabi ki her oyunda veremez ama oynadığınız oyunlarda çok yüksek FPSlere çıkabilir, size yeter.

Fan yüzdesini sıcaklıklar yeterli gelirse MSI Afterburner'dan ayarlayıp dengede tutabilirsiniz. 60 FPS tabi ki her oyunda veremez ama oynadığınız oyunlarda çok yüksek FPSlere çıkabilir, size yeter.
RDR2 falan oynamıyorum, Just Cause 4 'ün hikayesini 1 kez bitirmeyi planlıyorum, oynayacağım en güncel oyun o olacak, Ultra'da 60 FPS verir mi emin değilim işte :D.

Şu an PC'de olmadığım için link atmak biraz zor olacak ama RTX 2060 Just Cause 4 diye aratırsanız hem inceleme siteleri, hem Youtube videolarında ayar ayar inceler emin olursunuz. Benim gözlemlediğim ortalama 2060 için 85, 2060S için 92 civarında.

Şu an PC'de olmadığım için link atmak biraz zor olacak ama RTX 2060 Just Cause 4 diye aratırsanız hem inceleme siteleri, hem Youtube videolarında ayar ayar inceler emin olursunuz. Benim gözlemlediğim ortalama 2060 için 85, 2060S için 92 civarında.
Evet hocam, bir kaç video izledim 2060 ve 2060S için. FPS değerleri 80-96 arasında hep.

Diğer parçalarınız ne hocam?
Ryzen 5 3600.
B450M S2H.
Gskill RipjawsV 3600 MHz (2x8 GB) RAM.
Phanteks P300A.
PSU'ya karar veremedim, bir sürü alternatifim var, 550-600W düşünüyorum, 550W sizce yeterli gelir mi?
Arctic P14 veya Akasa Viper S-Flow kasa fanı.

Monitör olarak bunu düşünüyorum, hikaye oyunları oynayacağım için 75 Hz yeterli: Acer EK220QA UM.WE0EE.A01 21.5" 5ms Full HD Led Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Ryzen 5 3600.
B450M S2H.
Gskill RipjawsV 3600 MHz (2x8 GB) RAM.
Phanteks P300A.
PSU'ya karar veremedim, bir sürü alternatifim var, 550-600W düşünüyorum, 550W sizce yeterli gelir mi?
Arctic P14 veya Akasa Viper S-Flow kasa fanı.

Monitör olarak bunu düşünüyorum, hikaye oyunları oynayacağım için 75 Hz yeterli: Acer EK220QA UM.WE0EE.A01 21.5" 5ms Full HD Led Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Kaliteli bir 550W yeterli gelir ikş ekran kartı için de. Aklınızdaki sistem gayet güzel. Monitör için VA diyor. İmkan varsa onun yerine de IPS alın derim. Hikayeli oyunlarda efsane farkediyor.

Kaliteli bir 550W yeterli gelir ikş ekran kartı için de. Aklınızdaki sistem gayet güzel. Monitör için VA diyor. İmkan varsa onun yerine de IPS alın derim. Hikayeli oyunlarda efsane farkediyor.
Yeni bir konu açtım, onay bekliyor şuan. RTX 2060 sisteme 550W PSU yeter mi diye.

Monitör Akakçe'de IPS diye geçiyor.

Yeni bir konu açtım, onay bekliyor şuan. RTX 2060 sisteme 550W PSU yeter mi diye.

Monitör Akakçe'de IPS diye geçiyor.
550W almayı düşündüğünüz PSU modeli tam nedir? Kaliteli modellerle hiçbir sıkıntı yaşamazsınız, İleri dönük olmaz sadece o PSU.
Monitör IPS'miş bu arada resmi siteden baktım. Diğer siteler yanlış yazmış.
Önerilen PSU 2060S için 550W. Yani 2060'ı da hayli hayli sorunsuz çalıştırır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı