MSI RTX 2060 Coil Whine sorunu

Makaleler
8
Bu aralar sürekli konu açıyorum farkındayım fakat bir şanssızlıktır gidiyor. MSI RTX 2060 Gaming Z kullanıyorum. Geçen hafta Coil Whine sorununu fark etmiştim. Fakat çok ses çıkarmadığı ve sadece yük altında ses çıkardığı için kafaya takmamıştım. Bugün yaptığım oyun testinde ise çok fazla cızırtı sesi çıkardığını fark ettim. Ayrıca artık masaüstünde bile cızırdıyor ekran kartı. Ne yapmalıyım? Garantiye göndersem değişim yaparlar mı? Ürünü Hepsiburada'dan aldım.

Donanımsal bir sorun. Garantiye verirseniz iyi olur.

Birçok üretici bu sorunu sorun olarak görmez. Dolayısı ile servise gönderseniz de ürün çalışmasında herhangi bir sorun yok deyip geri gönderecektir. Ama denemekte yarar var.

Birçok üretici bu sorunu sorun olarak görmez. Dolayısı ile servise gönderseniz de ürün çalışmasında herhangi bir sorun yok deyip geri gönderecektir. Ama denemekte yarar var.
Sinirden gidip msı instagrama "Ceonuzun ölüm sebebi ürettiğiniz coil whinelı kartları satın alan insanların bedduaları olabilir mi" yazdım. Bir de engel yedik. Oh mis.
Sinirden gidip msı instagrama "Ceonuzun ölüm sebebi ürettiğiniz coil whinelı kartları satın alan insanların bedduaları olabilir mi" yazdım. Bir de engel yedik. Oh mis.
Bir daha msı mı. Aman aman.

MSI'a özgü bir sorun değil tüm markalarda olan bir durum. Kaldı ki en kaliteli bobinleri kullanan ROG serisinde bile görülebilmekte.

Saçma sapan bir yorumda bulunmuşsunuz Coil Whine her ekran kartında görülebilir ki görülüyorda,
Sorun coilwhine ise hiçbir şey yapamazsınız ancak Coil Whine sesi ile başka donanımsal sorundan kaynaklanan sesi karıştırmamak gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…