MSI RTX 2060 VENTUS coil whine sorunu

chancan

Hectopat
Arkadaşlar merhaba,
ekrankartından gelen sesin videosu
Bu ürünü vatanbilgisayar mağazasından satın aldım. Ürünün 8.gününde Anthem oyununa girdiğimde cızırtı şeklinde ses çıkınca, video çekerek aldığım mağazaya gittim. Mağaza çalışanları videoyu izlediklerinde üründe coil whine olduğunu, kendileri söylediler ve ürünün değişimi için servise gönderelim dediler. Ürünü gönderdik ürün dün servisden geldi. Servis sonucunda Windows ortamında test edildiği, oyun ve performans testlerinde ses olmadığı söylenilerek geri göndermişler. Teslim almadan tekrar gönderdim. Şimdi ne yapmalıyım? Okumuş olduğum şikayetlerde servispoint bu durumlarda kartta sorun olmadığını tekrar ediyormuş. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

sistemim :
Ryzen 2700x işlemci
X470 ultra gaming anakart
Gskil flare x 16GB RAM
970 evo plus m.2 500Gb.
Değerli yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Aynısı bana oldu. Yapacağım şeyi söyleyeyim; bende de 1080 var. Kartın garanti süresinin bitimine 1-2 ay kala hakem heyetine başvuracağım ve paramı geri alacağım.
Sende böyle yap. Yani ne kadara aldıysan, cebinde o kadar para varmış gibi düşünebilirsin. :D
Sese göz yum, kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez.
İnsanları salak yerine koyuyorlar, sende onlarla dalga geçeceksin böylece..

Servisle boşuna zaman kaybetme çünkü kabul etmeyecekler. THH kararıyla iade ya da değişim yapabilirsin fakat biraz uzun sürer o zamana kadar kullanırsın ama.

Benim Msi 1070ti da da var sanırım bu illet. Son sürücü güncellemesini yaptıktan sonra Resident evil 2 de bi ses geldi ama sonrasında duymadım. Tüm kartlarda var galiba coil whine sorunu.

Arkadaşlar merhaba,
ekrankartından gelen sesin videosu
Bu ürünü vatanbilgisayar mağazasından satın aldım. Ürünün 8.gününde Anthem oyununa girdiğimde cızırtı şeklinde ses çıkınca, video çekerek aldığım mağazaya gittim. Mağaza çalışanları videoyu izlediklerinde üründe coil whine olduğunu, kendileri söylediler ve ürünün değişimi için servise gönderelim dediler. Ürünü gönderdik ürün dün servisden geldi. Servis sonucunda Windows ortamında test edildiği, oyun ve performans testlerinde ses olmadığı söylenilerek geri göndermişler. Teslim almadan tekrar gönderdim. Şimdi ne yapmalıyım? Okumuş olduğum şikayetlerde servispoint bu durumlarda kartta sorun olmadığını tekrar ediyormuş. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

sistemim :
Ryzen 2700x işlemci
X470 ultra gaming anakart
Gskil flare x 16GB RAM
970 evo plus m.2 500Gb.
Değerli yorum ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Kardeşim bende Gaming Z modelini aldım ve aynı sorunu yaşıyorum. Ne yaptın son durum nedir ?

Servispoint iade yi kabul etti mi ? Yoksa aldığımız yer mi iade aldı ?
vatanbilgisayardan aldım.doa kapsamındaydı.yani daha ilk kullanımda sorun olduğunu görünce gönderdim.coilwhine sorunu firmalar tarafından sorun olarak kabul edilmiyormuş bildiğim kadarıyla.güncelleştirme ve kart driveri sürümü ile geçtiğini okudum.Power elektriksel parazit vs vs etkenlerde sebep olabiliyormuş.bi görüşmenizi öneririm.iade işlemi gerçekleştiremesseniz diyer yöntemleri deneyebilirsiniz

vatanbilgisayardan aldım.doa kapsamındaydı.yani daha ilk kullanımda sorun olduğunu görünce gönderdim.coilwhine sorunu firmalar tarafından sorun olarak kabul edilmiyormuş bildiğim kadarıyla.güncelleştirme ve kart driveri sürümü ile geçtiğini okudum.Power elektriksel parazit vs vs etkenlerde sebep olabiliyormuş.bi görüşmenizi öneririm.iade işlemi gerçekleştiremesseniz diyer yöntemleri deneyebilirsiniz
Dostum anlamadım. Sen ürünü Vatanbikgisayar mağazasından mı almıştın yoksa sitesinden mi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı