MSI RTX 2060 Ventus GP 6 GB alınır mı?

behzat_c

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bu kartı 2. el olarak alacağım 3500'e. 1600 AF işlemcide kullanacağım A320M-F anakart var. Belki ileride işlemciyi yükseltirim. Bu kart iyi midir sorunları var mıdır, 1600 AF iyi besler mi? Teşekkürler.

Satıcı 53 dereceleri geçmediğini söylüyor yükte ama inanamadım pek.
Çok iyi bir kasa ve fanlara sahipse mümkün ama ortalama bir kasada biz bu ekran kartında en fazla 70 dereceleri görüyorduk. Ekran kartı da iyi durumdaydı. Dikkat etmenizde fayda var aynı dereceyi göremeyebilirsiniz.

Bende de 2060 var 1600 AF ile kullanıyordum ocak ayına kadar fakat darboğaz oluyordu bazı oyunlarda sonradan işlemci yükselttim.

Çok iyi bir kasa ve fanlara sahipse mümkün ama ortalama bir kasada biz bu ekran kartında en fazla 70 dereceleri görüyorduk. Ekran kartı da iyi durumdaydı. Dikkat etmenizde fayda var aynı dereceyi göremeyebilirsiniz.
Bende Vento VG04F kasa var google yazıp bulabilirsiniz. İsterseniz fotoğraf atabilirim. Egzoz fanı ve 3 tane önde fan mevcut.

Bende de 2060 var 1600 AF ile kullanıyordum ocak ayına kadar fakat darboğaz oluyordu bazı oyunlarda sonradan işlemci yükselttim.
Ne kadar bi darboğaz. Araştırdığımda darboğaz yok diyen var darboğaz var diyen var kararsız kalıyorum. Hangi işlemciye yükselttiniz?

Bende Vento VG04F kasa var Google yazıp bulabilirsiniz. İsterseniz fotoğraf atabilirim. Egzoz fanı ve 3 tane önde fan mevcut.

Ne kadar bir darboğaz. Araştırdığımda darboğaz yok diyen var darboğaz var diyen var kararsız kalıyorum. Hangi işlemciye yükselttiniz?

5500 almıştım para olsa 5600 alırdım. CS:GO'da Death Stranding gibi oyunlarda falan darboğaz oluyordu. CS:GO'da şu şekil mesela 2060tan önce 1060 vardı 250-300 FPS civarı alıyordum 2060'a geçtim 1600 AF ile yine aynı FPS veriyordu 5500 alınca 400'e kadar çıkıyor işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı