MSI RTX 2060 Ventus vs Gaming Z

HyperSpeedT

Kilopat
Merhabalar.
Hepsiburada üzerinde %18 KDV indirimi var. Ventus 2551 TL - Gaming Z 2911TL.
Aradaki fiyat farkı oldukça fazla benim için. Aradaki farkı vermeye değecekse düşünebilirim. Siz olsanız ne yapardınız?

Gaming z tabi ki ama bunu sadece 2-3 fps farka 300 tl değer mi olarak düşünecekseniz değmez. Gaming z modelinin tasarım ve malzeme olarak bir çok artısından ziyade ilerde satacağınız değiştireceğiniz zaman ventus ile kimse ilgilenmez. Ventus rtx serisinin en değersiz kartlarından biri oldu geçen hafta 4000-4250 tl civarına 5-6 adet rtx 2080 ilanı vardı forumlarda ve satış sitelerinde.

Performans olarak beni üzmediği sürece 2-3 yıl içerisinde değiştirmeyi düşünmüyorum. Doların da yukarı yönleri sürekli artışa neden oluyor elektronikte. Bu yüzden İndirimler dahi daha pahalıya geliyor birkaç ay öncesinden. O yüzden 2-3 fps fark için 400 lira gibi bir fiyatı vermek de istemiyorum. Teşekkürler değerli yorumlarınız için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı