MSI RTX 2060 Ventus XS 6G OC alınır mı?

Alınır ama önerim piyasadaki en düşük füyatlı 2060 ı alın fark 1-2 fps oynar bi şey daha rx 6000 serisini bekleyin çok ucuz çıkabilir.
Artık beklemek istemiyorum fiyatlar sabit durmuyor :D
Yeni nesil kartları bekleyin derim. Alacaksan bile Ventus serisini önermem.
Herhangi bir sıkıntısı var mı pek kötü yorum görmedim

3833 TL

Fiyatlar malum çıkıp indiği için pek beklemek istemiyorum
Hocam dediğim gibi yarını bekleyin yarın çok güzel bir indirimle Rtx gelebilir, olmazsa bunu öneririm Ventus'dan daha çok tercih edilen bir model ve daha önde olduğunu düşünüyorum kendim de bunu kullanıyorum kullanan arkadaşım da sorun yaşamadı. ASUS GEFORCE DUAL-RTX2060-O6G-EVO 6GB GDDR6 192bit 1785Mhz OC 1xDVI 2xHDMI 2xDP RGB EKRAN KARTI: Amazon.com.tr ASUS Dual RTX 2060 Evo modeli alınır mı? - Technopat Sosyal

Hocam dediğim gibi yarını bekleyin yarın çok güzel bir indirimle Rtx gelebilir, olmazsa bunu öneririm Ventus'dan daha çok tercih edilen bir model ve daha önde olduğunu düşünüyorum kendim de bunu kullanıyorum kullanan arkadaşım da sorun yaşamadı. ASUS GEFORCE DUAL-RTX2060-O6G-EVO 6GB GDDR6 192bit 1785Mhz OC 1xDVI 2xHDMI 2xDP RGB EKRAN KARTI: Amazon.com.tr ASUS Dual RTX 2060 Evo modeli alınır mı? - Technopat Sosyal
Yarın kaç gibi indirim başlar zaten şuan almayacağım birkaç gün sonra düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı