MSI RTX 2060 Ventus XS Alınır mı?

Melihh35

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, 1660S kullanıyordum. Bu kartlarda olan sorun sebebi ile geri iade ettim. Bunun yerine ekran kartı bakınıyorum.
MSI RTX 2060 Ventus XS gözüme çarptı fiyatı sebebi ile özellikle bu kartı kullanan arkadaşlar varsa lütfen oyunlardaki Sıcaklık değerlerini ve Fan devirinin oranını söylerlerse sevinirim.

Daha önce kullandığım kart Warzoneda (5-6 saat oynadım aralıksız) 60-65 derece arasında ve Fan deviri %40-50 arasında çalıştı.
Bu kart hakkında sıcaklık ve fan değerlerini öğrenmem lazım. Bilgisi olan kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum.

@Melihh35 Bütçe artırılabilirse MSI 2060 GAMING Z modelini tavsiye ederim. Eski modelde yaşadığın sorun tam olarak neydi? Aslında oldukça iyi modeldir o kart.
Modelle alakası yok. 1660S bazı serilerinde sorun varmış. Top screen flicker diye geçiyor sorun. Türkiye forumlarında çok bulamazsınız. Bende iyi diye aldım ancak aldıktan sonra sorunu yaşayınca araştırdım yurt dışında baya konusu açılmış bu sorun ile ilgili.

Bana ait video
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz inceledim, kimisi sorunu yeni sürücü güncelleştirmesiyle kimisi NVIDIA Denetim Masası'ndaki optimize ayarlara geçerek, kimisiyse DP yerine DVI kullanarak çözebilmiş. Zaman zaman monitörün kendisinden de kaynaklanabiliyormuş.

Bu arada bütçe yetmeme durumunda 1660 Ti'a geçeceğini söylemişsin ancak 1660 Ti'da da bu problemi yaşayanları gördüm.

Biraz inceledim, kimisi sorunu yeni sürücü güncelleştirmesiyle kimisi NVIDIA Denetim Masası'ndaki optimize ayarlara geçerek, kimisiyse DP yerine DVI kullanarak çözebilmiş. Zaman zaman monitörün kendisinden de kaynaklanabiliyormuş.

Bu arada bütçe yetmeme durumunda 1660 Ti'a geçeceğini söylemişsin ancak 1660 Ti'da da bu problemi yaşayanları gördüm.
Söylenilen çözümlerin hepsini denedim. Sadece max performansta çalışınca düzeliyor o da karta uzun vade de zararlı. Sürücülerin hepsini denedim düzelmedi bende.
Başka ekran kartı yok ki bütçemde
Bu top screen flicker olayı bazı kartlarda varmış 2080 de yaşayanda var 1080de yaşayanda var ama en çok gördüğüm 1660Super
Çok kararsızım yine aynı sorun çıkarsa diye

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı