jesuisefe
Kilopat
Öncelikle selamun aleyküm. Bir bilgisayar almayı düşünüyorum, Ağustos ayında. Alacağım bilgisayar konusunda çok kararsız kaldım. Sizce bu iki bilgisayardan hangisi daha iyidir? Hangisini alırsam daha iyi kullanabilirim? Fikirleriniz benim için fazlasıyla önem taşıyor, yorum yazmadan önce iyice düşünürseniz beni mutlu edersiniz.
1. Bilgisayar;
TOPLAMDA 5935TL YAPIYOR.
2. Bilgisayar;
MSI GeForce RTX 2070 VENTUS 8G GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı 1 Adet 3,101,36
TOPLAMDA 6264TL YAPIYOR.
Bu arada, ben RTX 2070'li sistem ile 1080p de veya 720p de oyun oynarsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? İşlemci yeterince güçlü mü? İşlemci bu ekran kartının hak ettiği performansı verebilir mi? Bu işlemci ve ekran kartı ile yüksek kalitede yayın yapabilir miyim? Şimdiden teşekkürler herkese.
1. Bilgisayar;
2. Bilgisayar;
TOPLAMDA 6264TL YAPIYOR.
Bu arada, ben RTX 2070'li sistem ile 1080p de veya 720p de oyun oynarsam herhangi bir sorun yaşar mıyım? İşlemci yeterince güçlü mü? İşlemci bu ekran kartının hak ettiği performansı verebilir mi? Bu işlemci ve ekran kartı ile yüksek kalitede yayın yapabilir miyim? Şimdiden teşekkürler herkese.
Son düzenleyen: Moderatör: