MSI RTX 2070 Super Coil Whine

Obsesif biriyim zaten. 3 tane ekran kartı değiştirdim durum gene aynı. Acaba her bilgisayarda var mıdır diye düşünmeden edemiyorum..

Eğer coilwhine sesi varsa değiştirme hakkınız vardır. Bu sizin değil firmanın vir sorunu.

Gigabyte aurus RTX 2070super kullanıyorum, o durumu yaşamadım, ama bence takıntılı biriyseniz iade edin.

Kulaklık takılı değilken duyuyor musunuz?

İnsan o kadar para verdikten sonra böyle birşey yaşayınca kendini kötü hissediyor. Herşey mükemmel olsun istiyor.
Yük altındayken ses çıkıyor kulaklık takılıyken duymuyorum msi servisini aradım yollarsanız bakarız dedi ama sorun normal dediler ses dışında sorun yok hersey süper.

Hangi oyunlarda CW kendini gösteriyor.
RDR2, Destiny 2, Cs Go yük bindiren her oyunda oluyor nerdeyse..
Eğer coilwhine sesi varsa değiştirme hakkınız vardır. Bu sizin değil firmanın vir sorunu.
3 ekran kartı değiştirdim devam ediyor. Sorunun kaynağını bulmaya çalışıyorum. PSU'yu değiştirmekle başlıyorum çözüm üretmeye.
Gigabyte aurus RTX 2070super kullanıyorum, o durumu yaşamadım, ama bence takıntılı biriyseniz iade edin.
Takıntılıyım ama takıntısız olan biri de bence rahatsız olur. Kimses 4 bin TL verdiği bir kartta böyle kusur olsun istemez
Yük altındayken ses çıkıyor kulaklık takılıyken duymuyorum msi servisini aradım yollarsanız bakarız dedi ama sorun normal dediler ses dışında sorun yok hersey süper.
Evet işte o ses beni mahvediyor..

TeslaCoil Music videoları dışında benim de tahammül edemediğim ses, adınıza üzüldüm. Asus Rog Strix 2060Super’de böyle bi sorun yaşamadım. Bütün ürünler de fabrikadan aynı şekilde çıkmayabiliyor, tekrardan geçmiş olsun.

3 tane sıfır ekran kartı aldım. Hepsinde de çıktı maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…