@Alperenae Bilgisayarı ilk dizdigimde öyle sorunlar yaşadım ki, şu an oyun oynadığımda gelen CW(bende bulunan bahsettim kasaya kulagini dayaman lazim) sesi resmen nimet.
Obsesif biriyim zaten. 3 tane ekran kartı değiştirdim durum gene aynı. Acaba her bilgisayarda var mıdır diye düşünmeden edemiyorum..
Yük altındayken ses çıkıyor kulaklık takılıyken duymuyorum msi servisini aradım yollarsanız bakarız dedi ama sorun normal dediler ses dışında sorun yok hersey süper.Kulaklık takılı değilken duyuyor musunuz?
İnsan o kadar para verdikten sonra böyle birşey yaşayınca kendini kötü hissediyor. Herşey mükemmel olsun istiyor.
RDR2, Destiny 2, Cs Go yük bindiren her oyunda oluyor nerdeyse..Hangi oyunlarda CW kendini gösteriyor.
3 ekran kartı değiştirdim devam ediyor. Sorunun kaynağını bulmaya çalışıyorum. PSU'yu değiştirmekle başlıyorum çözüm üretmeye.Eğer coilwhine sesi varsa değiştirme hakkınız vardır. Bu sizin değil firmanın vir sorunu.
Takıntılıyım ama takıntısız olan biri de bence rahatsız olur. Kimses 4 bin TL verdiği bir kartta böyle kusur olsun istemezGigabyte aurus RTX 2070super kullanıyorum, o durumu yaşamadım, ama bence takıntılı biriyseniz iade edin.
Evet işte o ses beni mahvediyor..Yük altındayken ses çıkıyor kulaklık takılıyken duymuyorum msi servisini aradım yollarsanız bakarız dedi ama sorun normal dediler ses dışında sorun yok hersey süper.
Sekiro: Shadows Die Twice oyununda otomatik 60 fps sabit oynanıyor. O oyunda bazen oluyor bazen olmuyor.FPS'yi sabitlemeyi dener misiniz?
3 tane sıfır ekran kartı aldım. Hepsinde de çıktı maalesef..TeslaCoil Music videoları dışında benim de tahammül edemediğim ses, adınıza üzüldüm. Asus Rog Strix 2060Super’de böyle bi sorun yaşamadım. Bütün ürünler de fabrikadan aynı şekilde çıkmayabiliyor, tekrardan geçmiş olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.