Alperenae
Hectopat
MSI RTX 2070 SUPER GAMİNG X modeli hocam.Ekran kartınız MSI'ın hangi 2070S kartı? Tam modelini yazar mısınız?
Geçmedi henüz 1 gün oldu.Fan sesini bastırıyorsa iade edip yenisini sipariş verin. İade ederken CW diye bildirmeyin 14 günü geçmediyse koşulsuz iade hakkınızı kullanın.
Aynen ya inanın kafayı yemek üzereyim. Sistemin bütün bileşenlerini ayırdım PSU'da hafif bir Coil Whine var fakat onu ayrı yere çektim cızırtı halen geliyor ekran kartından. 3 tane sıfır ekran kartında da aynı sorunla karşılaşmam ve şiddetin aynı olması beni de başka bir bileşenden mi acaba diye şüphelendiriyor. Önceki Coil Whine olan ekran kartını başka bir sistemde denedim ses aynı şekilde devame diyordu. İnanın Kayseri'de göstermediğim mühendis kalmadı. Diğer Coil Whine seslerini dinledim Youtube üzerinden birebir aynı onlar ile. Bunu iade etsem gene gelecek olan kartta da aynı sorun olacağını düşünüyorum. İşin içinden çıkamıyorum resmen şaka gibi..Kardeşim niyeyse bütün CW bulunan kartlar sana denk gelmiş. Benim nacizane tavsiyem ilk olarak başka bir bilgisayarda idareten denemen. Sesi de doğru tespit etmen. Sessiz bir kasa/sistemde bu kartı deneyip emin ol. Başka sesler karışıyor olabilir. Öte yandan çıkan ses sadece Coil Whine'a işaret olmayabilir.