- Makaleler
- 10
Dolar düşecek diyorsunuz da kaç yıldır bekliyoruz düşecek diye, nasıl düşecek?
Şuan baktım da dolar 40 kuruş düşmüş. Fakat dediğiniz mantığa göre biraz daha beklemek gerek fakat o sürede dolar ne olur bilinmez.Hocam piyasalara bakabilirsin.
Şuan Maliye Bakanı'nın istifasıyla alakalı açıklama yapılması bekleniyor. Biraz daha düşeceğini tahmin ediyorum.Şuan baktım da dolar 40 kuruş düşmüş. Fakat dediğiniz mantığa göre biraz daha beklemek gerek fakat o sürede dolar ne olur bilinmez.
Ekran kartı hariç tüm parçaları aldım. Dediğim gibi iade etmeye değerse anakart ve işlemciyi değiştirebilirim.İşlemciyi ve anakartı aldınız mı? Almadıysanız Ryzen 5 5600X alıp (oyun testlerinde 10700K 'yı geçiyor) ekran kartını Palit RTX 3070 alabilirsiniz 7000 liraya.
Eğer anakartı almadıysanız kesinlikle değecektir, RTX 3070=RTX 2080 Ti diyebilirim. Ayrıca AMD tarafında Ryzen 5 5600X alırsanız anakart olarak MSI B550 A Pro alabilirsiniz, 1200 lira oluyor.İşlemciyi maalesef aldım. 14 gün olmadı iadeyle uğraşmama değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.