Vatan şu an elindeki stokları bitirmek için çabalıyor bundan dolayı indirim olabilir ama bazı arkadaşlar aldığı bilgisayar bileşenlerinde sıkıntılı süreçler yaşıyor. Bunu göz önünde bulundurmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, teste gelen bir bilgisayarda bu soğutucu vardı. Ben de bununla birlikte bilgisayarı kapsamlıca test ettim. Sonuçları aşağıda paylaşıyorum. Göreceğimiz üzere Battlefield'da işlemci 100 dereceye çıkıyor. Zaten burada Rampage ürünleri tavsiye etmiyoruz ama soğutucularının dahi...
Arkadaşlar merhaba, teste gelen bir bilgisayarda bu soğutucu vardı. Ben de bununla birlikte bilgisayarı kapsamlıca test ettim. Sonuçları aşağıda paylaşıyorum. Göreceğimiz üzere Battlefield'da işlemci 100 dereceye çıkıyor. Zaten burada Rampage ürünleri tavsiye etmiyoruz ama soğutucularının dahi...
@Foşix Mergen Kart hakkında yabancı kaynaklardan bayağı bir inceleme bulup okudum. Genel olarak yorumlar olumlu.
Düzgün bir hava sirkülasyonu olan kasa kullanırsan kart sıcaklığı 65-70 arasında en fazla. Birkaç kişi fanlarının sesli çalıştığından bahsetmiş fakat neticede kart bi' Gaming X değil. %70 fan ayarında stok halde, hiçbir ayar yapılmadan kart sıcaklığı 65-70 derece civarında. Alınabilir bir model.
Bu arada Recep abilerin yaptığı testte kasa Everest imiş. O yüzden 80 derecelere çıkması normal.