MSI RTX 2070 Tri Frozr sıkıntılı bir kart mı?

Foşix Mergen

Hectopat
Vatan şu an elindeki stokları bitirmek için çabalıyor bundan dolayı indirim olabilir ama bazı arkadaşlar aldığı bilgisayar bileşenlerinde sıkıntılı süreçler yaşıyor. Bunu göz önünde bulundurmalısınız.

Eğer düzgün bir kasa ile yapıldıysa bu testler sıcaklık problemi var denebilir:

Sylveon baktım bende testlere acaba işlemci yükü ekran kartına mı atıyor diyorum sonuçta işlemci çok ısınınca performansı düşüyor 3 fanı var bide fiyat sadece vatanda uygun diğer sitelerde fiyatı nerdeyse 2070s fiyatında

Sylveon baktım bende testlere acaba işlemci yükü ekran kartına mı atıyor diyorum sonuçta işlemci çok ısınınca performansı düşüyor 3 fanı var bide fiyat sadece vatanda uygun diğer sitelerde fiyatı nerdeyse 2070s fiyatında
böyle bişe olması zor ya çünkü r5 3600 rtx 2070 oyun testlerinde kart 65 70 derece arasında oluyor stock sanırım testler

arkadaşalar mesaj atan herkese teşekürrler bu arada
@Caner Uncu attığı yerde daha çok yorum var orası daha sağlıklı duruyor.
teşekkürler

Buradaki kullanıcı yorumlarında da kart oyunlarda 60-65 derece civarında diyorlar.
teşekkürler hocam

@Foşix Mergen Kart hakkında yabancı kaynaklardan bayağı bir inceleme bulup okudum. Genel olarak yorumlar olumlu.
Düzgün bir hava sirkülasyonu olan kasa kullanırsan kart sıcaklığı 65-70 arasında en fazla. Birkaç kişi fanlarının sesli çalıştığından bahsetmiş fakat neticede kart bi' Gaming X değil. %70 fan ayarında stok halde, hiçbir ayar yapılmadan kart sıcaklığı 65-70 derece civarında. Alınabilir bir model.

Bu arada Recep abilerin yaptığı testte kasa Everest imiş. O yüzden 80 derecelere çıkması normal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı